Bella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 üstüne gitme. arama. iradeli ol azcık, zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ya da tükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 abi zaten o dönemde kız istese de gitmemek lazım yanına. hayır çok pis tecrübelerim var paylaşmak istemiyorum. 2-3 gün gay olmayı düşündüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 paylaş merak ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 no wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 benim bi arkadaşım her ay ayrılıp barışıyodu sevgilisiyle sırf bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahimpolat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hacı kız ilişkiyi bitiriyor lan pms ayağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 rahimpolat said: hacı kız ilişkiyi bitiriyor lan pms ayağına 28günde bir ayrılmak, sonra birdaha barışmak da fena yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 abi nalet olsun şu pmsi insanlara canavar gibi davranmayı meşrululaştırmak için kullananlara. yeter artık çıkın şu eti kek kızı triplerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yani bu başlığı açanların ve tartışanların erkek olduğuna nedense şaşırmıyorum... Böyle oran vermişsiniz falan,kızların %80 ni pms ayağına şunu yapıyor,bunu yapıyor!!!!.... bilip bilmeden konuşuyorsun derler ya hah aynennn ondan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bilip bilmeden terkediliyorum ayıp bana mı desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yahu allahın hergünümü gorusuosunuz 3-4 gün fazla zorlamazsın olur biter.ağlamanın gereği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hayır....tartışmasın abi!tartışmasın,o dönemde tartışmasın,4 gün bilemedin 5 gün...evet her ay ama böyle abi yapcak bir şey yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 evet bu işte!!!! Red said: yahu allahın hergünümü gorusuosunuz 3-4 gün fazla zorlamazsın olur biter.ağlamanın gereği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 pms zamanı çekilmeyen bi kız arkadaşım olsaydı şu an kız arkadaşım olmuş olmazdı elbette. Ulan 2 ağrı çekiliyor diye dünyanın merkezine oturmak insanlığa sığar mı? Alov tüm kızlara sesleniyorum, sıkmayın erkeklerin canını. Ben kendimi bildim bileli kaleciyim. Her halı saha maçı sonrası "testislerim ağrıyor" diye dünyanın merkezine oturuyor muyum? En az 5 kez top yiyiyorum lan ben oralara. Kimse maçtan sonra nutella kavanozu veriyor mu bana? Tamam güzel bişey değil de yani, sırf pms zamanı diye şımartılmak istemek, çikolataya abanmak, her boka trip atmak falan yakışıyor mu koca koca insanlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 SeaGle said: Ben kendimi bildim bileli kaleciyim. Her halı saha maçı sonrası "testislerim ağrıyor" diye dünyanın merkezine oturuyor muyum? En az 5 kez top yiyiyorum lan ben oralara. Kimse maçtan sonra nutella kavanozu veriyor mu bana? şey pardon ama, sen futbolu spor olsun diye,zevk için oynuyorsun! sence de biraz yanlış bir örnek değil mi, madem testislerin ağrıyor oynama...ama bir kız "banane ya çekemem ben bu ağrıyı, bundan böyle regl olmak yok" diyemiyor malesef seagle'cım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 koyulmadıysa koyayım http://www.youtube.com/watch?v=mCwKbUVyHLY ayrıca sen kız arkadaşının pmsini tartışırken meanwhile in soviet russia http://img715.imageshack.us/img715/7981/biologicalwarfare.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 zeper said: SeaGle said: Ben kendimi bildim bileli kaleciyim. Her halı saha maçı sonrası "testislerim ağrıyor" diye dünyanın merkezine oturuyor muyum? En az 5 kez top yiyiyorum lan ben oralara. Kimse maçtan sonra nutella kavanozu veriyor mu bana? şey pardon ama, sen futbolu spor olsun diye,zevk için oynuyorsun! sence de biraz yanlış bir örnek değil mi, madem testislerin ağrıyor oynama...ama bir kız "banane ya çekemem ben bu ağrıyı, bundan böyle regl olmak yok" diyemiyor malesef seagle'cım. yumurtalıklarını aldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yani benim futbolu bırakmamla aynı şey bu dediğim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bide kızlar olarak çok dayanıksızsınız ki. Bak iyi güzel bişey demiyorum insanın ağrı çekmesi. Lakin "target : ağrı" şeklinde kafanıza takarsanız size de bize de zindan olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 oo tamam tartışmıyorum,nutellayı eline almakta özgürsün:) SeaGle said: yani benim futbolu bırakmamla aynı şey bu dediğim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 NUTELLA FALAN YİYEMEM BEN kilo aldım ekieki ama nestle bitter çikolata yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 agrisi, sikintisi olan her insan cevresine izdirap olabilir, kisilikle alakali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 o dönemlerde espiri yapıp kendi kendine gülen kendini oyalayan kızlar da tanıdım ben herkes boyle olmasa da buna yakın olsun mumkunse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 "aa yok canım...maşallah harika fiziğin var,bence gayet iyisin".... şekil A'dakiörnekte görüldüğü gibi,bu tarz olumlu konuşmalar yapılırsa bence o dönemleri erkeklerin minumum zararla atlatması mümkün olabilir SeaGle said: NUTELLA FALAN YİYEMEM BEN kilo aldım ekieki ama nestle bitter çikolata yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar