Goering Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 google'da arayabilirsin "ne arıyosan işte site:paticik.com" edit: bilardoya yer yok da langırt koyucam
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Goering said: işe giricem de o tarafta en az 5 sene çalışırım kafadan, normalde karşıda oturuyorum. yani bana baya yarıyacak 10dk'da işe gidicem, işten çıkıp eve gidicem.. iyi bir fiyattı aldık işte, ama evin içi harap. yapmışken ne koyulur başka? gömme ışık klima mutfak, banyo komple yıkılıp baştan yapılacak zaten sen pek paralı bişiye benziyon. evlimisin dasfsfsd
Korax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Goering said: google'da arayabilirsin "ne arıyosan işte site:paticik.com" edit: bilardoya yer yok da langırt koyucam Daha ufak boyda is görecek sekilde olan masalar var. Biara benim gecen sene tasindigim evde söyle bisey vardi; Hic kaldirmadim, öylece kaldi, bunaldikca bilardo atiyoduk evde eheuhe. Nerden temin edersin bilmiyorum, ama mutlaka bulunur. Langirttan iyidir yine bana sorarsan.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 langirttan tabi ki iyi, tek basina da oynayabilirsin.
Korax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Oynamasanda ise yarar falan, yani öyle bisey. Ben tavsiye ederim. Ehgm, o degilde su wireless isik olayini biraz daha acabilecek bi arkadas varmi? Ev isleriyle ugrasiyorum bende simdi, yapsam böyle bisey diyorum bende.
balon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 apartmandakileri müteahhite gitmek konusunda ikna et. Sonra bu söylenilenleri düşünürsün.
Goering Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 korax sen isvec'teydin sanirim turkiye'de yok firmalari, ancak isvec ve danimarka'da var. merten diye bir marka var mesela oralarda kesin vardir. http://www.zwave4u.com zwave şu an avrupadaki wireless sistemlerin kullandığı standart. ışığa takılmıyor, ışığın switch'ine bağlıyosun kabloları. o switch de main terminal'e bağlı. kumandayla kontrol edebiliyorsun, istersen USB aygıtını alıp bilgisayardan kontrol ediyosun VEYA iphone/ipad ile kontrol ediyosun. TR'de bu işi benim için yapıcak elektrikçi var mı veya MERTEN / ZWAVE ürünleri alabileceğim yer? bilardo masası koyucak yer yok sanırım evde, bir zorlıcam ama zannetmiyorum... ışıkları tavanla duvar arasındaki, duvar tarafına gömücez sanırım. tam karar veremedim =)
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Korax said: Oynamasanda ise yarar falan, yani öyle bisey. Ben tavsiye ederim. Ehgm, o degilde su wireless isik olayini biraz daha acabilecek bi arkadas varmi? Ev isleriyle ugrasiyorum bende simdi, yapsam böyle bisey diyorum bende. ya kankut ne hayvan adamsın ya. bilardo diyince adamın key wordleri hepimizden farklı anasını satim uahdauhduahd.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Abi ben de onun gibi düşündüm ilk anda. Normal olan da bu bence. Bilardo, masa, bilardo, masa..
ginaly2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 yazıldı mı bakmadım: duvara gömülü, duvarın iki tarafından da görülebilen akvaryum.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Bak bu tam anlamıyla doğru. Ama onun bakımı için biraz popo lazım insanda. Gerçi büyük akvaryumlarda büyük sistemler kullanabildiğin için temizlik ve bakım işi sana pek kalmıyor ama. Bide evin değerine bi katkı sağlamaz bence o. Ben öyle bi ev almak isteim ama biçok insan onu orda tutmaz gibi.
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Dragonmax said: Korax said: Oynamasanda ise yarar falan, yani öyle bisey. Ben tavsiye ederim. Ehgm, o degilde su wireless isik olayini biraz daha acabilecek bi arkadas varmi? Ev isleriyle ugrasiyorum bende simdi, yapsam böyle bisey diyorum bende. ya kankut ne hayvan adamsın ya. bilardo diyince adamın key wordleri hepimizden farklı anasını satim uahdauhduahd. e olm napiyim, tamam oynadik bilardoda yani 24/7 bilardo oynamadim, oynamanin disinda baska bidunya isime yaradi evet.
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 siemens akilli ev sistemlerine bak, home intel. hosuna giderse mesaj at yonlendireyim departman sefine,komisyon yerim cok kirliyim hehe saka bir yana,tadilatin zararlarida var dikkat et.Apartman eskiyse dunya derdin olabilir tabi bu neler yapicagina bagli,TRde olsam teklif verirdim sana.
Goering Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 pdf katalogları var mı ya? internet siteleri çok vasat kanyon residance'a taktıkları baya eski modeldi, umarım yenilemişlerdir kuzen iç mimar, teklif/indirim vs. işlerinden çok kazık yemicez gibi gözüküyor =)
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Siemens'in ev otomasyon sistemlerine bak, serverıydı falan pahalıya patlar ama kaliteli olur. Salonun büyüklüğüne göre minibar gibi birşey olabilir, kiler varsa duvarlara kaliteli bir raf sistemi de evden yayıntıyı atar. Onun dışında klasik alçak sehpa, beyaz halı, LCD ünitesi, köşe ışıkları vb IKEA klişelerine saplanma yeter
Öne çıkan mesajlar