Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Home Improvement =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Goering said:

işe giricem de o tarafta en az 5 sene çalışırım kafadan, normalde karşıda oturuyorum. yani bana baya yarıyacak 10dk'da işe gidicem, işten çıkıp eve gidicem..

iyi bir fiyattı aldık işte, ama evin içi harap. yapmışken ne koyulur başka?

gömme ışık
klima

mutfak, banyo komple yıkılıp baştan yapılacak zaten

sen pek paralı bişiye benziyon. evlimisin dasfsfsd
Mesaj tarihi:
Goering said:

google'da arayabilirsin

"ne arıyosan işte site:paticik.com"

edit: bilardoya yer yok da langırt koyucam

Daha ufak boyda is görecek sekilde olan masalar var. Biara benim gecen sene tasindigim evde söyle bisey vardi;

Hic kaldirmadim, öylece kaldi, bunaldikca bilardo atiyoduk evde eheuhe. Nerden temin edersin bilmiyorum, ama mutlaka bulunur. Langirttan iyidir yine bana sorarsan.
Mesaj tarihi:
Oynamasanda ise yarar falan, yani öyle bisey. Ben tavsiye ederim.

Ehgm, o degilde su wireless isik olayini biraz daha acabilecek bi arkadas varmi? Ev isleriyle ugrasiyorum bende simdi, yapsam böyle bisey diyorum bende.
Mesaj tarihi:
korax sen isvec'teydin sanirim turkiye'de yok firmalari, ancak isvec ve danimarka'da var.

merten diye bir marka var mesela oralarda kesin vardir.

http://www.zwave4u.com

zwave şu an avrupadaki wireless sistemlerin kullandığı standart.

ışığa takılmıyor, ışığın switch'ine bağlıyosun kabloları. o switch de main terminal'e bağlı. kumandayla kontrol edebiliyorsun, istersen USB aygıtını alıp bilgisayardan kontrol ediyosun VEYA iphone/ipad ile kontrol ediyosun.

TR'de bu işi benim için yapıcak elektrikçi var mı veya MERTEN / ZWAVE ürünleri alabileceğim yer?

bilardo masası koyucak yer yok sanırım evde, bir zorlıcam ama zannetmiyorum...

ışıkları tavanla duvar arasındaki, duvar tarafına gömücez sanırım. tam karar veremedim =)
Mesaj tarihi:
Korax said:

Ehgm, o degilde su wireless isik olayini biraz daha acabilecek bi arkadas varmi? Ev isleriyle ugrasiyorum bende simdi, yapsam böyle bisey diyorum bende.

ya kankut ne hayvan adamsın ya.

bilardo diyince adamın key wordleri hepimizden farklı anasını satim uahdauhduahd.
Mesaj tarihi:
Bak bu tam anlamıyla doğru.

Ama onun bakımı için biraz popo lazım insanda. Gerçi büyük akvaryumlarda büyük sistemler kullanabildiğin için temizlik ve bakım işi sana pek kalmıyor ama.

Bide evin değerine bi katkı sağlamaz bence o. Ben öyle bi ev almak isteim ama biçok insan onu orda tutmaz gibi.
Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

Korax said:

ya kankut ne hayvan adamsın ya.

bilardo diyince adamın key wordleri hepimizden farklı anasını satim uahdauhduahd.

e olm napiyim, tamam oynadik bilardoda yani 24/7 bilardo oynamadim, oynamanin disinda baska bidunya isime yaradi evet.
Mesaj tarihi:
siemens akilli ev sistemlerine bak, home intel. hosuna giderse mesaj at yonlendireyim departman sefine,komisyon yerim cok kirliyim hehe saka bir yana,tadilatin zararlarida var dikkat et.Apartman eskiyse dunya derdin olabilir tabi bu neler yapicagina bagli,TRde olsam teklif verirdim sana.
Mesaj tarihi:
pdf katalogları var mı ya?

internet siteleri çok vasat

kanyon residance'a taktıkları baya eski modeldi, umarım yenilemişlerdir

kuzen iç mimar, teklif/indirim vs. işlerinden çok kazık yemicez gibi gözüküyor =)
Mesaj tarihi:
Siemens'in ev otomasyon sistemlerine bak, serverıydı falan pahalıya patlar ama kaliteli olur. Salonun büyüklüğüne göre minibar gibi birşey olabilir, kiler varsa duvarlara kaliteli bir raf sistemi de evden yayıntıyı atar. Onun dışında klasik alçak sehpa, beyaz halı, LCD ünitesi, köşe ışıkları vb IKEA klişelerine saplanma yeter
  • Yeni Oluştur...