Eralp Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Arkadaşlar takip ettiğim bir domain var ve bu domaine whois çektiğimde domainin 4 aralıkta süresinin dolacağını söylüyor. Çok tercih edilebilecek bir domain değil o yüzden elime geçirme ümidim var. Şimdi sorum şu, orada bitiş vakti 4 aralık yazmasına rağmen neden domain hala alınamaz konumda? Acaba önceki sahibi nerden aldıysa orası alıp park etmiş midir domaini? whois çektiğimde hala 4 aralık gözüküyor ama? Nedir bunların sistemi nasıldır, alma şansım var mıdır yoksa bırakayım mı uğraşmayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 90 gun hala ayni kisinin alma hakki var diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 evet bekleme süresinden sonra o adam ya da şirket almazsa alabiliyorsun. de süre 90 mıyıd bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 şöyle bir yazı buldum her şeyi açıklayan: http://www.mikeindustries.com/blog/archive/2005/03/how-to-snatch-an-expiring-domain teşekkürler cevaplarınız için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 backorder denen bir sistem var düşer düşmez satın alıyor godaddy.comda var bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar