Quiternoob Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bir film indirdim, filmde adamlar konuşuyor sonra öküz bir rus bunların konuşmasına dublaj yapıyor, inanılmaz sinir bozucu. Hayır aptal mısınız kardeşim bir filmdeki bütün karakterleri aynı adam mı seslendirir, tam seslendirme de denemez yani adamlar konuşuyor sonra bu rus konuşuyor. Ben bu sesi silmek istiyorum mümkün mü böyle birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 silemezsin onu dosyadan. avrupada bircok ülkede o şekilde çevirmeler ilk defa karşılaşıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 eger mkv ise ve track olarak ayrica geliyorsa ses mumkun. baska hardcoded bi yonlemle yapilmissa caresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Film formati MKV ise ya da direkt DVD ise -ve uygun sekilde hazirlanmissa tabi- farkli dublajlar ile izlemen mumkun olabilir. Player'inin menulerinden audio kismini bulup bir bak bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ikisi aynı anda geliyorsa iki audio stream yoktur aka geçiş yapamazsın aka gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 oyle bisey de var maalesef evet. ama ayrica mp3, ac3 falan track bulunursa eklenebilir kolay bi gui ile . guzellikler mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 sizde bi alemsiniz ha Kim rusca dandik bi dublaji olan filmin mkv sini indirir olasılıgı nedir hangi filmdir büyük ihtimal avi falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Ben de House MD'nin 6 sezonunu indirmiştim bi rus torrent sitesinden. Dediğin gibi ilk açınca rusça çıkıyor dublaj. Sonra görev çubuğunda bi simge var, sağ tıklıyorum, ordan ingilizce seçiyorum. Hatta istersen altyazı da açabiliyosun onu da gömmüşler içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 arkadaşın çok spesifik bi fetişi var belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 en kolay çözüm doğru düzgün bi versiyonun tekrar indirmek. torrent sucks ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ya ruslar bu konuda sapik oluyor, bende cogu bulamadigim bluray diziyi rus torrentlerden buldum, iclerinden rusca trackleri ayikladim tekrar muxladim. herifler 5-6 track gommusler iclerine, 2 kanal ve dts olarak bile ayri trackler vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Aynen, 5+1 ve 2 kanal olarak 2 ayrı rusça dublaj, bi de üstüne orjinal ingilizce ses, closed caption ingilizce altyazı ve normal rusça altyazı var benim indirdiklerimde, kalite de muhteşem. Ruslar bu konuda çok iyi. İndirdiğim en kaliteli ripler hep rus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 mal bulgarlarlarda aynı,senkron olayıda yok mallarda,adam arkadan ing. konusuyor,2 sn sonra bulgarca dublaj giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar