Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

koç liseli patiler patilerini kaldırsın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
koça yarın kesin kayıt yaptırmaya hak kazandım acaba aranızda koçlu pati varmı varsa koç lisesi nasıl bir okuldur[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
nassıll bir okuldur öğrenebilrmiyim yatılısı nasıldır vs.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
Mesaj tarihi:
bonepart 3 sene once mezun oldu
berk ve ben bu sene mezun olduk
yurtdisina gidiceksen koca git (amerika ingiltere)
yoksa OSS ye hazirlama konusunda kotudur bizim okul
ama adam gibi egitim verir, universiteye girebildigin anda koclu olmanin farkini anlarsin akademik olarak[signature][hline]too much, too young
Mesaj tarihi:
öss hazırlanma konusunda kötü mötü değildir aslında..

yani düşünürsen böle ingilizce eğitim falna filan yok işte alakasız şeyler öğrenioruz moduna girip ÖSS ye çalışamioruz der öğrenicelr. Fakat sana yorum yapma , düşünme , sorunları pratik yollardan çözme gibi temel şeyler verdiği için okul, sınava sen kendin hazırlanırken bunlar çok yardımcı oluo

Ben üsküdar amerikandan bu sene mezun oldum , koç da üsküdar amerikana benzer die yorum yapiorum :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
ben uskudar istiyordum ama puanı şu an 675 benim puanım 671 kontanjanda doldu dolucak ondan giremiycem ühühühühüh
acaba koçun yurdu nasıldır[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
Mesaj tarihi:
bekle biraz sonra geç
öle atraksyionlar oluodou
yani ben hazırlıtta harırlıom
2-3 kişi 2. haftada gelmişti koçtan falan.

bekle belki sıran gelir.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
nuki sen koç için thead açmışsın ama buyur bak üküdarın punları ve açıklar burada yazıyor:
ual lgs puanları
işene yarar umarım...
boşalan yerlerimiz dolduracak insanlar lazım zaten okula :)

edit: bu arada acaip boşyer varmış ya sen kesin girersin o puanla 665lere kdar düşür bence...(ben girdiğimde başlangıç puanıyla taban puanı arasında dağlar kadar fark vardı)
[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki:
Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı.

[Bu mesaj dae__ tarafından 25 Ağustos 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
E hade bari yorum yapalim !

1. Kesinlikle ve kesinlikle yurtdisinda okuyacagim diyorsan KOC, yada robertte okumaya bak. Koca girersen de IB Ol !
2. Ha diyorsan ki ben turkiye istiyorum. Bizim okul'un OSS'si de oldukca iyi... Bu sene baya iyi dediler bana.
3. ve Bence en onemlisi IMKANIN varsa Yurtdisinda oku. Nedenleri yaz yaz bitiremem buraya ama illa da istersen anlatirim pm vs. atarsan.
4. Yatilisi SUPER ! Ben 4 sene yatili okudum ve bir daha 10 sene yatili okurum liseyi. Odalar oldukca lux, imkanlar cok iyi. Bu sene yatili sorumlusunu kovmuslar daha da guzel olacaga benziyor.

KOC'U SEVIYORUM !
Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 25 Ağustos 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
Oha baya dusmusuz lan.

Bide o ne bizim imza ole yoksa sen "hair" muzikaline lafmi ediyosun?

hahaha yok abi doğru söze ne denir diyorum
bak hatta kanıtı var burada => :horace:

cucecim nuki nin konusunu dağıtmayalım abi :)
Mesaj tarihi:
teşekür ederim bum arda 25 açık var 57 on kayt var zor yani[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
Mesaj tarihi:
Nuki senle 5 sene aynı okulda okuduk şimdi ayrılıyoruz ben üsküdar sen koç neyse bende üsküdar topiği açıyım[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
Mesaj tarihi:
nuki bu arada sekfilim koçta kaldı o yüzden arada gelirim ziyarete. sebn snıfın belli olucna 6 eylülde bana pm at
gelir dersi kaynatırım

*! hocamm diye içeri dalmak için sabırsızlanır *
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun, ib fm okumanı pek tavsiye etmem. Onun dışında bazı hocalar çok kankadır belli olunca yazarsın yorumlarını yaparız(2 senede çok kişi deişir gerçi ama) onun dışında eğlenmene bak lise hz veya lise 1 en zevkli senelerdir.
Mesaj tarihi:
Bakıyorum bizimkiler hemen damlamışlar konunun üstüne. Koç yurtdışına gidiceksen iyidir, öss diyosan diğer okullardan biraz daha zorlanabilirsin ama öyle çok engelleyici bişeyi olduğunu sanmıyorum.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
  • Yeni Oluştur...