DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yazın güneşte çok yananlara yoğurt sürerler, kuzenlerime sürmüştüm bi kere, direk acısını aldığını sölemişlerdi, o yüzden mantıksız gelmedi pipet yoğurt diyince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ben yanığı yakarak uyuşturuyorum. kesin çözüm. alıyor acıyı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Buza tut bi süre alttaki deri şişmesin ondan sonra eczaneden bi yanık kremi felan al yoksa arko felan nemlendiricili bi krem sür deri su toplarken kurulup çatlamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 o derece şiştiyse netten bul en yakın nöbetçi eczaneyi git bi baksınlar adamlar anlar yanıktan ilk yardımdan vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Erkeg ol sık dişini! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 buz tut buz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar