Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Haftanın sonuçları: Snial 1:2 Fevax - Delaron 1:2 Spartacus - Beeswax 3:0 Apatihum - Novandaz 1:2 Sleep - Baal 3:0 Shiwava - Sekyzerg 0:3 WarAdmiral - Venom 1:2 Bloody - Sugosu 2:1 Darvin - Proprobe f.f Raider - Darkswarm 1:2 TempestHaftayanın maçları yorumlu:BeeswaX vs ShiWaWa: İlk hafta tempeste karşı yenilsede çok iyi oynayan beeswax bu hafta aynı iyi performansını devam ettirdi. Görünen o ki zirveye dahada yaklaşacak bence shiwawayı kesinlikle yenecektir.Bloody vs Baal: Bursaspor-ankaragücüspor kardeşliğinin sergileneceği bu maçta bloody sugosudan maç almasıyla favori gibi gözüküyor ama baal bloody'yi okadar iyi tanıyoruki bloodynin zayıf karnına çalışacaktır o yüzden çok uzun maçlar olur diyorum.Darvin vs Venom: Darvin için terranı cheeslemek bir yaşam tarzı. Venom darvine karşı olan şansızlık zincirini kırabilir darvin bu aralar formsuz.Fevax vs Sugosu: Haftanın derbisinde sugosuyu zor anlar bekliyor olacak. %50 şans veriyorum 2tarafada.Oyman vs Snail: PvP severlere bol bol force field izleteceğiz.RaiDeN vs SeksyZerg: Raiden bildiğim kadarıyla ihraça doğru gidiyor o yüzden bu maç oynanmayabilir.Sleeep vs Proprobe: Bu haftayı bay geçen proprobe sleeepe karşı ilginç birşeyler yapabilir çünkü sürekli pvp çalıştığını duydum. Ummadık taş baş yararabilir , genede sleeep favoridir.Spartacus vs novandaz: İlk 2 haftayı 2-1lik galibiyetlerle geçen spartacus ligteki ilk pvtsine çıkıyor. En weak oyunu pvt olduğunu söleyen spartacus için iyi bir sınav. Novandazında pvtsi diğer match uplarına göre eniyisidir. Tempest vs Delaron: Zergleri sıraya dizen tempest önce beeswax , sonra swarm şimdide delaronu yenerse tvz yenmediği tek güçlü rakip kalacak oda büyük boss fevax. Delaron çok ekstra işler yapmassa bu maçı kazanması hayal.Apathium vs DarkSwArM İlk haftayı galibiyetle kapatan apatihum bu hafta döküldü. Swarma karşıda işi zor. Swarm artık bütün mape exp yapar geçen haftanın acısını çıkarır. Replere ulaşmak isteyenler için: http://www.tslpro.com/index.php?l=1&s=1&mod=match&view=list İstediğiniz maçın yorumlar kısmına tıklamanız yeterli repler orda mevcut.
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 aslında şunlar rep pack haline getirilse haftalik olarak müthiş olur. hatta ilerleyen dönemde best of falan yapılır.
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 replay'ler benim gibi sc2 oynayamayan insanlar için "yapılan stream'in backup'ı" şeklinde yayınlanmıyor değil mi?
ozzymoto Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 eline saglık oyman çok güzel olmuş! =) replay diilde, owned sitesinde tekrarlarını izleyebilirsiniz yayınların. =)
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 tşk ozzy. Haklısın yorumlusu daha zevkli. çayınızı alıp hiç birşeye dokunmadan uzaktan izlersiniz. Yanlız benim ilk maçta warp prisionla ana üsse yaptığım dropu kaçırmışınız :) . Hatta birbirinize soruyorsunuz bu ana üs nası patladı diye söliyim warp prisonla zealot spamladım. http://www.own3d.tv/TSLTV#/watch/ Birde not . Şu sitedeki maçların isimlerini yazsanız daha kolay bulunur maçlar.
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bloody'i darmadağın parça pinçik edicem iyi hazırlanıp.
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 oyman yorumlaman harika olmuş böle şimdiden ön hazırlık gibi
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Video yapımında başarılı arkadaşlar eğer tsl ye başvurursa şöyle haftanın videosu şeklinde, en güzel maçlardan en güzel combat anları bir videoda toplanır müzikli falan baya güzel olur.
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Windows movie makerla çok güzel işler çıkarılabilir ama iyi bilmek lazım. Ben biara kasmıştım çok zevkli oluyor hakkaten ama zaman yer tabi.
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Oyman elinde/ağzına sağlık zenginlik katıyorsun TSL'ye.
novandaz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Oymandan scnin ridvani olur mu olur bence :)
TSL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Oymanq said: http://www.own3d.tv/TSLTV/ Birde not . Şu sitedeki maçların isimlerini yazsanız daha kolay bulunur maçlar. Maç Haftaları ve Karşılaşma isimleri güncellendi.
ssregitoss Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 oyman güzel yorumlarin icin sağol.
Öne çıkan mesajlar