-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hmm[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 26 Ağustos 2004 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 26 Ağustos 2004 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 O ne şarkısını biyerden kulağım ısırıyo ama nerden çıkaramadım çok tanıdık gelio edit: heh şimdi hatırladım metalicaydı [signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 26 Ağustos 2004 01:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Emaleth, 09 Ağustos 2002 09:52 tarihinde demiş ki: cenk ve erdem beylerin en önemli eseri pisicik'tir bi kerem :P Köpeksever olarak kesinlikle katılıyorum. Zaten kedilere kılım! Burda söylüyorum çünkü PatiPet'e "kediler kötüdür hededir hödödür" yazarsam çok pis dayak yerim.[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki: kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz.
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Eraq git ozaman köpecik forumlarında takıl ehe :)[signature][hline] The Truth is out There
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 geeeelin dost olalım şimdii müebbet muhabbetleee[signature][hline]Guitarist Orc Chief ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 o-ne en süperi bence :D başlarda metallica nın sölisti gibi ..yeah ı ekliyo kelimelerinin sonlarına ayrıcana süper cover[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 http://www.muebbetmuhabbet.com/download/index.html user pass sorarsa. user: pati pass 'or' (tırnaklarda var)[signature][hline]how much longer? Tomorrow never comes until it's too late
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ....Neden.. neden bize de bırakmadınız o rengi anne? Neden gökyüzü şimdi böyle?... :) Saol aeris[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Öne çıkan mesajlar