pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Kardeşim Marmara Üniversitesi Tv/Sinema Bölümünde okucak bu sene gazeteye baktım,nette baktım ama duzgun birsey yazmıyor harç parası bellimidir, sizin bildiginiz bir kaynak varmı? kayıt işlemleri kaça patlar, tesekkurler.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya harcı çok fazla benim bildiğim güzel sanatların yarın gidip kendim soracam harç olayını falan[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Prawler, 26 Ağustos 2004 18:15 tarihinde demiş ki: ya harcı çok fazla benim bildiğim güzel sanatların yarın gidip kendim soracam harç olayını falan yazsana bende ogrenmis olurum bizimkiler tatilde :( merak ettim belkide bilen birisi vardır.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ustteki msg ı quote yapmayınız[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya bilmiyorum aklımda bişi yok ama pahalı ben de ikinci öğretim yarın okula gidecem[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: jacabo, 26 Ağustos 2004 18:23 tarihinde demiş ki: ustteki msg ı quote yapmayınız gelin de gıcık olmayınız[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Güzel sanatların geçen sene 240 milyondu (yıllık) yani en ucuzudur arkadaşlar yanlış yönlendirmeyin :) Bizim bölüme gelmiş kardeşin. Tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 niye gicik oluyosunki forum kurallarini uygulamak/uygulatmak giciklikmi?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Mino, 26 Ağustos 2004 19:41 tarihinde demiş ki: Güzel sanatların geçen sene 240 milyondu (yıllık) yani en ucuzudur arkadaşlar yanlış yönlendirmeyin :) Bizim bölüme gelmiş kardeşin. Tebrik ederim. himm %15 zam gelmiş yanlış bilmiyorsam 276 milyon oylemi baska masraf cıkartmıyorlarmı ki?[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. [Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 26 Ağustos 2004 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Okuldan yok Ama bence üstüne düşün kardeşinin okuldaki imkanlar kısıtlı ve kurgu yaparken proje yaparken zorluk çıkabilir. Kurgu bilgisayarı iki tane okulda evde yapmasında büyük yarar var... Mesela en az 2.0 GHZ 512 ram bir makina olsun firewire kartlı... 4 dk 720-576 dv formatı 1 gb ediyor sıkıştırılmamış haliyle ona göre büyük bir harddisk lazım Güzel bir DV kamera alın lazım olacak (ilk başlarda CCD olabilir mini-DV ama 3 CCD ve mikrofon girişi adam gibi projelerde gerekiyor ve bize ilk sene çektirdiler arkadaştan ödünç aldık) Kameradan görüntüleri firewire kartıyla aktarabilir. Hem kurgu programlarını erkenden öğrenirse çok şanslı olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hazır topic varken harç konusunda bi sorum olcaktı. benim katkı(harç) kredim vardı. 4yıl boyunca harç ödemedim.şimdi okul uzadı harç yatıracakmıyım 5. senemde? onu sorcaktım.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar