Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 herkes yazınca bende dayanamadım sonunda :( Gerçek aşkı tanımlayan gerçek acıdır bir tek bir daha onun yanında olup onu koruyamayacağını bilmen üzüldüğünde ona sarılamayacağını düşünmen sen üzüldüğünde onun ellerini yüzünde hissedememek sadece onun gözlerinde bulduğun mutluluğu unutamamak fakat gerçek acı birini herşeyden çok sevdiğin ona herşeyden çok değer verdiğinde bu duyguların küçümsenmesi, önemsenmemesidir, bulduğun huzur ve mutluluğun tek taraflı olduğunu anlamaktır herşeyinde hayal...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 karşılığı olan aşk güzel bişidir...[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: DoGMeaT, 21 Ağustos 2004 14:32 tarihinde demiş ki: karşılığı olan aşk güzel bişidir... karşılıksız aşk ın zaten aşk olmadıgına inanırım ben.. aşk dediğimiz şey sevgiliye dokunmak , elini tutmak , koklamak , onun orda oldugunu hissetmek değil midir? platonik aşk diye birşey uyurmuslar..o sadece kişiye duyulan karşılıksız sevgidir özlemdir bence..aşk bambaşkadır..aşk dolunaydır..melankolidir..şaraptır..ağlamaktır.. aşk..anlatılamazki..[signature][hline]Kadere inanmamıştık..Bizim yazmamız gerektiğini düşünüyorduk..Keşke mürekkebimiz erken bitmeseydi..
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ßu'da aşkın ßaşka yorumu olsa gerek...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ağliycam:) bence aşk kavuşamadığında aşktır.karşılık alıyorsan aşk değil sevgiye,platonik durumda ilişkiye dönüşür. BİTTİ[signature][hline]administrator error
n0body Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 chrisvassel abi çok güzel yazmışsın tebrik etmeden duramicam valla :) "aşk dolunaydır, melankolidir şaraptır vs..." :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
karakabus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 norton_antor haklısın bence aşk çoğu zaman acı çakmek oluyo gördüğünde insannin ayakları yerden kesiliosa aşk budur ve yanındaki birinde bu en fazla 3 ay sürer bilimsel açıdanda böle yani ama uzaktakine aşık olmak bambaşka :)[signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun hep yakınımızdakiler uzaktır bize ney sesine hasret büyürüz biz
Öne çıkan mesajlar