pch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 trollemeyin dicem ama olacak tabi nese nasıl unutursun lan bi de hayatında en çok sevdiğin kızsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 adını mı unuttun naaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bakma o tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 yok ters anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 liseli alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 her gördüğümde kendimi noktalama işaretleri ve dil bilgisine veririm. nokta, virgül ve hatta noktalı virgül neymiş öğrenirim. evet! bunu yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 benim de basima boyle bir sey gelmisti. lisedeyken kizla ayni siniftaydik. iki sira yanimdaydi ama hic konusmuoduk. gormek sadece sureci yavaslatiyor ama unutuosun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 mokoko said: adını mı unuttun naaptın? ahaudfhdafh abi nasil unutabilirim diyorum ilişki bitti falan filan hesabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ha bende orda kendine "nası unuturum lan kızı" gibi bişi anladım. ozmn bol bol seks yap iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=a6Ajnfzindo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 mokoko said: ha bende orda kendine "nası unuturum lan kızı" gibi bişi anladım. ozmn bol bol seks yap iyi gelir. tatar ramazan said: liseli alert böyle bi ayrıntı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Amaranth- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 abi unutcam diye debelenme ters teper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 http://pages.cs.wisc.edu/~cs766-1/projects/mosaic/students/bhaswati/Poisson%20Blending/hand.jpg http://instantrimshot.com/classic/?sound=rimshot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 delikanlı adam ne unutur, ne unutulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 unutamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 reddedil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 kızın üstüne kus.. o seni unutsun, sen utan. daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 hoşlandığı kızı yolda görmeyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 kendini nasi unuturum'a odaklamazsan unutursun zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bence düşün.. vanili düşün... kim olursan yine de vanili düşün.. mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 elinde acme balyozuyla dasaaaya vururken düşün vanili pala bıyığıda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Kasım da geçti halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 kolay değil, bende hala aynı dertten muzdaribim. Aynı yerde çalışıyoruz ondan hoşlandığımı da biliyo, reddettiği günden beri iş dıışında herhangi bir diyaloğa girmedim, girmeyi de düşünmüyorum. Sana tavsiyem, o yokmuş gibi davran bi süre sonra gözüne diğer normal kızlar gibi görünmeye başlayacaktır. Yoksa kendine yazık eder boşuboşuna yorarsın güzelim beynini. Kafana dank edince kaybettiğin zamana üzülürsün. Sevdiğini özgür bırak........ hadi ben kaçtım :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 0ne said: Sevdiğini özgür bırak........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar