El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Valla benim küçükken başıma gelmişti, "nice nice yıllara" gibi bişey yazıyodu bi dergide "nays nays yıllara" diye okudum. Okuduktan sonra yine algılamayıp yanımdakine sormuştum ne yazmışlar ki böyle diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 yukardaki video uçmuş yenisi: http://www.youtube.com/watch?v=brj2UkUPjCI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Türkçe anlamında okudum. Türkçe kaynak daha çok takip eder, okurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ben okuyamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 dans ce spoiler-lâ diye yazsan nis diye okuyacaktım mesela(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar