elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 üye olan herkese 800 MB fotoğraf yükleme alanı. 10 adet 10 x 15 ücretsiz baskı hakkı CD/rulo film/hafıza kartınızı adresinizden alalım, basıp adrese gönderme hizmeti benden tavsiye:kurum kodu kısmına ticket yazın böylece %10 indirim kazanıyosunuz www.fotograf.com ben tatil resimlerimin hepsini buraya upload etcem böylece isteyen arkadaşım şifreyi veririm girer istediği resmi bastırtı,zahmetten kurtulmuş olurum
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 oha mı oldun üye mi oldun =) Ben geçenlerde uzun uğraşlar sonucunda kendime albüm yapıp kendi hostuma attım çokda güzel oldu :p okadar uğraşım boşa gitmicek olsa atlardım direk heheh[signature][hline] V ò d à n | ICQ
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Tüh burda işe yaramıyomuş sorry :) [Bu mesaj kiddo tarafından 26 Ağustos 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 dışarı link veriliyor mu?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 resmin linkini bulabilirsen verebilirsin büyük ihtimal ama resmi web sayfası dışında açmayı bulamadım
Öne çıkan mesajlar