elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 üye olan herkese 800 MB fotoğraf yükleme alanı. 10 adet 10 x 15 ücretsiz baskı hakkı CD/rulo film/hafıza kartınızı adresinizden alalım, basıp adrese gönderme hizmeti benden tavsiye:kurum kodu kısmına ticket yazın böylece %10 indirim kazanıyosunuz www.fotograf.com ben tatil resimlerimin hepsini buraya upload etcem böylece isteyen arkadaşım şifreyi veririm girer istediği resmi bastırtı,zahmetten kurtulmuş olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 800 mb? oha oldum üye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 oha mı oldun üye mi oldun =) Ben geçenlerde uzun uğraşlar sonucunda kendime albüm yapıp kendi hostuma attım çokda güzel oldu :p okadar uğraşım boşa gitmicek olsa atlardım direk heheh[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Tüh burda işe yaramıyomuş sorry :) [Bu mesaj kiddo tarafından 26 Ağustos 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 dışarı link veriliyor mu?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 resmin linkini bulabilirsen verebilirsin büyük ihtimal ama resmi web sayfası dışında açmayı bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar