reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 i$sizseniz, i$ sizsiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 "çok acayip zengin iş adamları falan artık parayla ulaşamayacakları şey olmadığından değişik zevklere kayıyolar, kendilerini düdükletiyolar vs" said: arkadas hakkiyla aciklamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 cok iyi bir univ hangisi? madem yazilim muhsun don meslege, yazilimdan guzel sey mi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ney? embedded yazilim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 o daha beterdir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 "cok iyi bir univ hangisi? madem yazilim muhsun don meslege, yazilimdan guzel sey mi var..." said: Bende bugunlerde kara kara donsemmi die dusunuorm yazilima.Ama hic yazilim firmasinda calismamisim, olaydan iyice uzak kalmisim kim is verecek.. Simdi alip kitaplari oturup calismam lazim yada paraya kiyip bilgeadama vs filan gitmek lazim. Odtu.Bogazicinde yazilim muhendisligi masteri bile dusundum ama onlar tuzlu biraz. Gerci muhendislik departmanina 3-5 program yapmisdim bayada dipleri dusmudu ama yazilim sirketinde calismanin yerini tutmaz tabi. Yani benim yas 28 herseye 0 dan baslamam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Şöyle hsonları çalışcağım part time bi iş bulsam süfe olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 09-17 iş bakın şu genç yaşınızda saçları beyazlatmayın.. =) senede: 13 maaş / 2 zam / 4 prim veren bir iş buldum ben de.. 09-17 arası hem de, bakalım olucak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bugün maaşım yatmış, o yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 english academy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 barnacle said: english academy? Nope, electronics technician for the cellphones made by samsung. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 in other words yetkili servis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 woahahahahhahaha sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Gulunucek bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ayıp. çocuk alnının teriyle kazanıyor parasını. oturun siz de çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 işiyle dalga geçmedim ben zaten, sadece söyleyiş tarzı ve verilen cevap komiğime gitti. bi de hesap veriyoz peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bende çıkacaktım işten gecenlerde patronla bi olayımız oldu. ay bası cıkarım diye kafaya koydum. şimdi yavşıyo bırakamıyo bulamaz tabi benim gibi sabırlısını. neyse boş durmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Yalnız şaka maka işsizlikten dolayı depresif takılıyorum. Bir meşgale bulmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bende çok çalışıyorum yaw :( sözde 9-6:30 çalışma saatleri ama o yalan oluyo bazen 11 bazen gece 1-2 de çıkıyorum ofisden. 3 aydır böyle devam ediyo. Evi bok götürüyo çamaşır bulaşık temizlik yapıcak vakit yok bi pazar boş (bazen) ondada genelde bütün gün uyuyorum,ertesi gün yine iş var çok kötü bi piskoloji bu. Ama yinede kendimi şanslı hissediyorum yeni mezun olmama rağmen hemen ve çok iyi bi firmada iş buldum ve yeni mezun olarak başlangıç maaşım çok iyi sayılır ve bütün bu yorgunluğa değicek çok büyük milyar dolarlık projelerle uğraşıyorum. Yani burdan ayrıldığımda (ayrılırsam) bir iş başvurusunda bulunduğum zaman iş verenin referanslarımı görünce dibi düşüceğini biliyorum. Beni ayakta tutanda bu zaten. Ama tabiki sabah 9 akşam 6 ve cumartesi pazar tatil olan ve 9 bin lira maaşı olan bir iş olsa çok muhteşem olmazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 olur bulursan bana da haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 meslek ne kardeşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Var ya olmazmı arkadaşım haber spikeri sabah 8 öğlen 1-2 gibi çıkıyo cmtesi pazar yok 14 bin lira alıyo ve oda mimar benim gibi. Doğru tercihmidir şansmıdır artık bilemiyorum imreniyorum kıza güzel bi hayat. Zaten bu yoğun tempoyla çalışırsa insan çok yaşamaz yani öyle bi iş lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 mimarlar çok çalışıyomuş hacı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar