miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Nisan-mayıs ayı gıbı migrostan(kangrum) aldıgım 120gb slım ps3 umu satıyorum,yaklasık 17 ay daha garantısı vardır.Ürünü temmuz ayından beri kullanmıyorum ve orjınal kutusunda duruyor;firmware jaılbreake uygun dolayısıyla. ürünün yanında 1 kol,1 bluetooth kulaklık var. oyun olarak red dead redemptıon,bc2,gt5p,socom,resident evil oyunları var orjınal olarak. istediğim fiyat standart 500 tl,oyun ve kulaklıkla 650 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 sıfırını arkadaşa 390a aldık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 garantili olamsına imkan yok gercekten. 390'a olanın yani. hatta garantisiz oalnın da 390 olmasına imakn yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 oyun headset controller lı fiyatı baya uygun geldi bana ps3 üm olmasa alırdım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hakkaten oyunlarla falanla 650 baya iyi rakam bide 17 ay garantili diosun.alınırmış herturlu ps3ü olmayna kaçırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 saolun yorumlar ıcın,rdr de harıta falan var.cocuklar ve okuldan zaman bulamadıgımdan satıyorum,bana malıyetı 1000 tl ye yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 mediamarkt acilsinde yangından kaçırdıgım ps3u bile 555e almıstım, fiyat güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Hocam şu başlıkları açıyorsunuz ama hangi şehir , alışverişi ne şekilde yapabileceksiniz vs gibi önemli detayları hiç belirtmiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 haklısın pardon; adana merkezdeyım,buralarda elden verebılırım,diğer sekılde kargolarım.orjınal kutusunda oldugu ıcın kargoda falan zarar görmez. ödeme kargodan önce olur kargo secenegınde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Somon said: sıfırını arkadaşa 390a aldık :S Nerden aldın bizde alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 sitede bug olmuş ben başka bir konuya yazmıştım bu yazıyı buraya taşımışlar http://forum.paticik.com/read.php?27,5237386 buraya yazmıştım ben bunu yazıyorduda orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 >:D< ılgınc olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 satıldı arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar