reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 simdi urun sozlugu gibi bi keyword tablom var icinde urun isimlerine ait bi column var burdan verileri search ederken clustered mi kullanayim non-clustered mi karar veremedim, su anda non-clustered kullaniyorum performans gayet iyi ama yinede kuskuluyum :) aklimda kaldigi kadari ile sayisal degerlerde clustered text aramalarinda non-clustered iyi oluyo ama emin degilim google dan 1-2 makale okudum ama isin icinden cikamadim? sizce hangisi daha iyi performans gosterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 nonclustered ver gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Ne gerek var makaleye, a vs b performance diye ara gitsin. Bir kac tablo cikar karar neyim verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 abi yok tablolardada kesin bisi demiyoki http://www.itbully.com/articles/sql-indexing-and-performance-part-2-clustered-and-non-clustered mesela burda cogzel bi article var okudum hepsini ama kesin kez onu yada bunu kullanin demiyo, ikisininde yeri farkli ama ole cokta keskin hatlarla belirtmiyo hicbiyerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 sirali 1500 row filan dondurmuyosan gerek yok clustereda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 yok dondurmuyom, en fazla 20 - 30 sonuc dondurmesi gerek. okdir o zaman dogru yapmisim :) gelsin selectler gitsin updateler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar