reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 simdi urun sozlugu gibi bi keyword tablom var icinde urun isimlerine ait bi column var burdan verileri search ederken clustered mi kullanayim non-clustered mi karar veremedim, su anda non-clustered kullaniyorum performans gayet iyi ama yinede kuskuluyum :) aklimda kaldigi kadari ile sayisal degerlerde clustered text aramalarinda non-clustered iyi oluyo ama emin degilim google dan 1-2 makale okudum ama isin icinden cikamadim? sizce hangisi daha iyi performans gosterir.
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Ne gerek var makaleye, a vs b performance diye ara gitsin. Bir kac tablo cikar karar neyim verirsin.
reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 abi yok tablolardada kesin bisi demiyoki http://www.itbully.com/articles/sql-indexing-and-performance-part-2-clustered-and-non-clustered mesela burda cogzel bi article var okudum hepsini ama kesin kez onu yada bunu kullanin demiyo, ikisininde yeri farkli ama ole cokta keskin hatlarla belirtmiyo hicbiyerde.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 sirali 1500 row filan dondurmuyosan gerek yok clustereda.
reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 yok dondurmuyom, en fazla 20 - 30 sonuc dondurmesi gerek. okdir o zaman dogru yapmisim :) gelsin selectler gitsin updateler!
Öne çıkan mesajlar