Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Yeni Sistem:Publish 10 ile gelecek sistemde(Eger development team in akillari baslarina gelmezde iptal etmezlerse)village of aurillia denen yerden questler alarak ve bol miktarda exp grind yaparak jediyi acacagiz.Kisacasi su sekilde ozetleyeyim 4 phase var her phase 3 hafta suruyor ve daha sonra baska bir phase'e geciyor mesela 1. phase questini yaptik daha sonra normal exp. imizi belli bir oran dogrultusunda force sensitive exp. e ceviriyor ve fs exp ile yaptigimiz questten actigimiz fs dalinda train oluyoruz.6 dalda train olmaliyiz(toplam 6.250m fs exp lazim)ki bu 6 quest e denk geliyor eh yani anlayacaginiz 6X3=18 hafta sonunda jedi acabilecegiz ancak(Hmm burnuma büyük miktarda para kokusu geliyor!!!).Yani anlayacaginiz olay 1 dandik quest(yapmasi max 2 saat süren)ve aylarca sürecek bekleme ve grind den olusuyor..Dev team yine sozunu tutmadi umarim holo-grind i tekrar getirirler yoksa acc. cancel edecegim..1-)Badge Teorisi: Badge: Badgenin verdigi puan: count_5 accumulation(2) count_10 accumulation(2) count_25 accumulation(2) count_50 accumulation(2) count_75 accumulation(2) count_100 accumulation (2) count_125 accumulation(2) poi_heromark interest(5) ----Her bir hero of tatooine questi--- exp_tat_bens_hut exploration_jedi(2) exp_tat_tusken_pool exploration_dangerous(2) exp_tat_krayt_skeleton exploration_dangerous(2) exp_tat_escape_pod exploration_easy(1) exp_tat_sarlacc_pit exploration_dangerous(2) exp_tat_lars_homestead exploration_easy(1) exp_tat_krayt_graveyard exploration_dangerous(2) exp_nab_gungan_sacred_place exploration_easy(1) exp_cor_agrilat_swamp exploration_easy(1) exp_yav_temple_woolamander exploration_easy(1) exp_yav_temple_blueleaf exploration_easy(1) exp_yav_temple_exar_kun exploration_jedi(2) exp_lok_volcano exploration_easy(1) exp_dat_tarpit exploration_easy(1) exp_dat_sarlacc exploration_dangerous(2) exp_dat_escape_pod exploration_easy(1) exp_dat_misty_falls_1 exploration_easy(1) exp_dat_misty_falls_2 exploration_easy(1) exp_dan_jedi_temple exploration_jedi(2) exp_dan_rebel_base exploration_easy(1) event_project_dead_eye_1 events(3) acc_good_samaritan events(3) ---Bir fikri olan varsa yazsin--- acc_fascinating_background events(3) acc_brave_soldier events(3) acc_interesting_personage events(3) acc_professional_demeanor events(3) warren_compassion content(4) warren_hero sound content(4) event_coa2_rebel sound events(3) event_coa2_imperial events(3) bdg_exp_nab_theed_falls_bottom exploration_easy(1) bdg_exp_nab_deeja_falls_top exploration_easy(1) bdg_exp_nab_amidalas_sandy_beach exploration_easy(1) bdg_exp_cor_rebel_hideout exploration_easy(1) bdg_exp_cor_rogue_corsec_base exploration_easy(1) bdg_exp_cor_tyrena_theater exploration_easy(1) bdg_exp_cor_bela_vistal_exploration_easy(1) bdg_exp_dat_crashed_ship sound exploration_easy(1) bdg_exp_dat_imp_prison exploration_easy(1) bdg_exp_dan_dantari_village1 exploration_easy(1) bdg_exp_dan_dantari_village2 exploration_easy(1) bdg_exp_end_ewok_tree_village exploration_easy(1) bdg_exp_end_ewok_lake_village exploration_easy(1) bdg_exp_end_dulok_village exploration_easy(1) bdg_exp_end_imp_outpost exploration_easy(1) bdg_exp_tal_creature_village exploration_easy(1) bdg_exp_tal_imp_base exploration_easy(1) bdg_exp_tal_imp_vs_reb_battle exploration_easy(1) bdg_exp_tal_aqualish_cave exploration_easy(1) bdg_exp_ror_kobala_spice_mine exploration_easy(1) bdg_exp_ror_rebel_outpost exploration_easy(1) bdg_exp_ror_imp_camp exploration_easy(1) bdg_exp_ror_imp_hyperdrive_fac exploration_easy(1) bdg_exp_lok_imp_outpost exploration_easy(1) bdg_exp_lok_kimogila_skeleton exploration_easy(1) bdg_exp_10_badges accumulation(2) bdg_exp_20_badge accumulation(2) bdg_exp_30_badges accumulation(2) bdg_exp_40_badges accumulati (2) bdg_exp_45_badges accumulation(2) bdg_thm_park_jabba_badge content(4) bdg_thm_park_imperial_badge content(4) bdg_thm_park_rebel_badge content(4) bdg_thm_park_nym_badge content(4) event_coa3_rebel events(3) event_coa3_imperial events(3) bdg_library_trivia events(3) bdg_corvette_imp_destroy content(4) bdg_corvette_imp_rescue content(4) bdg_corvette_imp_assassin content(4) bdg_corvette_neutral_destroy content(4) bdg_corvette_neutral_rescue content(4) bdg_corvette_neutral_assassin content(4) bdg_corvette_reb_destroy content(4) bdg_corvette_reb_rescue content(4) bdg_corvette_reb_assassin content(4) bdg_racing_agrilat_swamp events(3) bdg_racing_keren_city events(3) bdg_racing_mos_espa events(3) bdg_accolade_live_event events(3) bdg_racing_lok_marathon events(3) bdg_racing_narmle_memorial events(3) bdg_racing_nashal_river events(3) her bir master prof.(3) Yandaki puanlamayi ben yaptim dogru olmama ihtimali var(Ama puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 vay anasını..yannız şu /check olayını anlamadım?rastgele mi çıkıyor o olay?[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hah anladım..o zaman çok saçma birsistem..TANRIM LÜTFEN SOE BÖYLE BİR PATCH ÇIKARMASIN LÜTFEN!!SEVDİĞİM EVRENİN İYİCE İÇİNE ETMESİN!! *içeri ağlamaya gider*[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Eh adamlara holo kasmayacagiz cunku grind ile oyun zevkli olmuyor dedik simdi daha buyuk bir grind koydular....[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 " oyunu jedi acmak icin oynamak degil, oyunu oynarken jedi 'i acmak " bu felsefeyle pub10 yapildi. pub9 oncesi nasi aylarca grind yapip kufur ederek actiysa millet, yeniler de cok daha eglenceli, arada istedigi prof la oynayabilecegi bu yeni sistemi beyenmeli. Ne yani 2 haftada felan mi jedi unlock edilcek saniyodunuz ? ! ? Ben yeni sistemi kesinlikle eskisine tercih ederim.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ya bu koye biz jedi olduktan sonra mi girebilecez. oyleyse jedi olmak icin questleri nereden alacaz. bi de su badge teorisini antatirmisin azcık.. nedir bu?[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Oyunu oynayarak acmiyorsun yine grind var...Sonucta oyunu alan herkes jedi olmak istiyor(Ve olacak bunu kisa veya uzun tutmanin bir anlami yok olayi zor ve zevkli yaparsin ancak oyle olur simdi tek amac uzun tutmak eminim 6 aylik surec sonrasi herkesin jedisi olacaktir..)oyleyse oyun oynanmayacak 100m exp grind edilecek ayrica eglence felan yok dandik kurgulu(Eminim tuvaletteyken akillarina gelmistir bu questler) 10-15 tane quest yapmislar hepside yeterince basit ve kisa.Bu publish ile tek anladigim adamlarin tek istediginin para oldugu ve millet git gide cancel etmeye baslayinca ne yapalimda sunlari tutalim diye 6 aylik sistemi koyduklari..Evet oyunu sadece 2 aydir oynayanlar icin cok güzel ve zevkli bir sistem ama benim gibi 6 aydir oynayip grind zevksiz olur diye holo kasmamis olanlar icin berbat..Her neyse konuyu daha fazla dagitmayalim. Force sensitive olduktan sonra village e girebiliyorsunuz 2. bolumde anlattim bunu.Badge sistemi ise yanlarinda yazan puanlarin toplami yüzü gecince /check komutunu kullandiginizda "You feel an inner glow. The Force is with you." diyor ve an old man sizi ziyaret ediyor.[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bu grind ne? ya cok komik geliyodur bu sorular size ama bilmiyorum iste. bi de yani biz 100 badge i de tamamladigimizda force sensitivi aciyomuyuz. kusura bakmayin sorularim icin.[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 grind=kasmak:D bütün gün oturup sadece xp kasmak oyundan bi bok anlamadan gıral takılmak..100 badge olayından sonra questyleride bitirince açılacak slot[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Eminim tuvaletteyken akillarina gelmistir bu questler Tüm Star wars burda başladi zaten.Lucas duymasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ohaa. hem 100 badge i bulacaz. hem questleri yapacaz hem de kasacaz. arkadaslar bence daha kolaylasmamis öle diyonuz ama. ben vazgectim yaa(sözde). 100 badge i toplamak ölum. oyun mu oynayacaz jediya mi kasacaz. bence cok sıkıcı bisi olacak. [signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master [Bu mesaj barbu tarafından 24 Ağustos 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bu arada pub 9 unlock edenlere kotu haber jedi vermiyorlar 100m exp grind etmeleri gerek su an(Emin degilim ya grind edecekler yada quest yapacaklar her iki durumdada onlerinde 6 ay var :hrr:).Gercekten insani delirtecek bir kurulus bu soe grrr.Sw tuvalette basladi ama butun senaryoyu tuvalette cikarmadi lucas amca =)soe bütün her seyi tuvalette yapmaya calisiyor ahuah[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter [Bu mesaj Sylian tarafından 24 Ağustos 2004 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 jedi olmak kolay olsa ağlarsınız zor olsa ağlarsınız nedir bu soe nin sizden çektiği :) . jedi sayısının artış ivmesi 0 da seyretcek uzun bi süre demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Abi aglamakla ne alakasi var zor olsun hatta 6 ay kassin ama zevkli olsun adamlar islerini duzgun yapmiyor ki ve buna sinir oluyoruz sadece.Ya dusunsenize ne güzel corvette sistemi var yani bir quest yapsalar uykumuzda(Mesela login oldugumuz zaman)degisik bir yerde baslasak boyle her taraf sisli olsa oyle bir quest benim bile aklima geliyor ama soe resmen tembel ve hayal gücü ozurlu bu nedenle bir sey yapamiyor[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter [Bu mesaj Sylian tarafından 24 Ağustos 2004 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Kasmayı dusunuyordum ama bunları duyunca vazgeçtim açıkçası. Bounty Hunter ımla biraz daha oyalanıp, everquest2 yi bekleyecem. SOE böyle bir hazineyi, SW gbi bir hazineyi piç etti. Ne gerek vardı jedi player a? 6 ay sonra bu oyun KOTOR Online olacak, orası kesin. Yazık ettiler bu kadar guzel oyuna.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 neyse bizde anti jedi karakterler yapariz sıkmayın canınızı[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Sylian, 24 Ağustos 2004 22:08 tarihinde demiş ki: Bu arada pub 9 unlock edenlere kotu haber jedi vermiyorlar 100m exp grind etmeleri gerek su an(Emin degilim ya grind edecekler yada quest yapacaklar her iki durumdada onlerinde 6 ay var :hrr:).Gercekten insani delirtecek bir kurulus bu soe grrr.Sw tuvalette basladi ama butun senaryoyu tuvalette cikarmadi lucas amca =)soe bütün her seyi tuvalette yapmaya calisiyor ahuah offical bi aciklamayi alabilirmiyim bunla ilgili? forumlardan bi adres vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Sanirim JustG nin aciklamasi uzerine bunu yazmissin. Ama Developer larin aylar once verdigi soyledigi bir soz var. p9-p10 arasi unlocked edenler p10 dan sonra char lari yaratabilecekler diye. edemeyenlere ise iyilik yapacagiz gibi bir laf var. bu quest lerde yardim olsun yada credit olsun gibi bi olay. Ama p9 dan sonra unlocked edenlere bole birsey yapamazlar ki ben o yazaidada bunla ilgili bisi anlamadim. Acamayacaksiniz gibilerinden. Net bir aciklama degil sonucta. Bole birsey oldgu taktirdede 100 lerce oyuncu kaybedecegini biliyor SOE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Based on some detailed conversations with the Correspondents, as well as your feedback, we have already implemented some changes on TC & TC2 for the credit you receive if you unlocked. As you know, those that have unlocked between publish 9 & 10 will be given all 6 Force Sensitive branches that they need to proceed to Padawan. Now, based on our interactions with the community, you will also be given the experience necessary to purchase all four boxes in each branch. So: Intro Quest, Exit Quest, and on to Padawan. You can still do the Force Sensitive quests if you desire to gain their specific rewards. We will announce the proportional credit for those who have not unlocked soon. It will be fair as ayrica da haftaya sali geliyo pub10[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sen gel 1 hafta daha bekle şimdi..neyse bu arada badge olaylarını halletmek lazım[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 jedi player koysalar kızarsınız koymasalar kızarsınız.zorlaştırsalar kızarsınız,kolaylaştırsalar kızarsınız Napsınlar anlamıyorum! tabiki en çok jedi olmak isteyen kasacak insanların yapmak istemediği şeyi yapacak ki jedi olabilecek.jedi olabilmek çok zevkli olsaydı herkez jedi olurdu(çok zevkli olmasa bile oluyorlar, bir de zevkli olsa düşünün). ama tabi bence en büyük hata oyunu yapanların seçtiği dönem bana sorarsanız.. madem jedi player koyacaklardı gitselerdi jediların en az olduğu dönem deilde en çok olduğu dönemde oyunu başlatsalardı böylece ortalıkta gördüğümz jedilar gözümüze batmazdı.neyse oldu bi kere. kimse memnun olmayacak bu gidişle bir daha swgden.swgnin sonu da geliyor bu jedilar yüzünden.en çok oyuncu çekceğine inandıkları jedilar swg nin sonunu getircek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ben bi oyuna jedi olmak icin baslamadim aylarca ws de kaldim kastim ettim soe nin aptal bug lari karsima cikti herseyi bombok etti. tmm dir gittim baska acc aldim onu ws yaptim ondada daha beteri basima geldi. baydim zevk icin brawler proff larini masterladim eglendim. hic bi zaman jedi kasicam jedi olacam yoktu aklimda. ama gun oldu hersey tukendi ne pvp var nede oyunda ulasilmasi zor bir sey. baydim gayret ettim olmadi grind yapayim dedim diger proff lari denerim olmazsa zaman geciririm. ve sadece 1 ay kasarak 32 proff u tamamladim p9 dan sonra. Ama simdi ogreniyorumki fs status u badge toplayarak elde ediliyormus oh ya nekadar guzel. ben o badge leri grind a baslamadan once yapmistim. 3 kisi sirf eglenmek icin 4 corvette mission unu yaptik. yanimizda at-st lerle gittik sirf badge alalim kasalim yapalim diye orda at-st yi patlattirdik. kimse badge icin kasmazken biz badge aliyoduk egleniyorduk. simdi jedi in yolu badge lerden geciyo. be karsima cikip soe 1.5 ay quest kasip padawan olacaksin diyor. burasi adaletsizlik oluyor. main char im fs olacak jedi olacak. ben bunu istemiyorum. cunku bole birsey demediler. ben gidip 2. char a template kasmak istemiyorum zaten yeterince kasmisim grind lamisim baymisim ayni seylerden. niye bana 32 prof masterlattirdilar deselerdi ozaman su senin silent in bunu masterla sonra git badge kas sonrada quest yap razi olurdum. ama hic bi aciklama yapmayip silent i bul p10 dan sonra jedi ini yarat dediler. gidipte quest kasacaksin diyen olmadi. prof basina para verecekler ben para istemiyorumki ben vereyim onlara para. nekadar verecekler bu oyunda hangi meslek kolay grindlanirsa grindlansin ne 1 milyon eder nede 2 milyon ne kadar verecekler 1 mil bile sanmiyorum meslek basina. combat proff lari icin yaptigin buff lar yiyecekler silahlar armorlar vs vs. craft icin resource larin harvester larin dolasip resource bulman falan. SOE adam kaybediyo nedenide jedi i orlastirmak yada kolaylastirmak degil. Yaptigi aptalliklar. forumlara bakilirsa jedi in zor ve ulasilmaz olmasini en cok isteyen benimdir herhalde degil 6 ay 1 yil surmesi gerektigini dusunen. ama 1 yil bile surse sacma sapan ve adaletsizse ya hic olmasin yada bari daha cok kasana bazi haklar taninsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Şu old man konusunda bir şey diyeyim sadece. şehirlerden uzak olunacak diyor ya Test center'da BH template'i deniyordum. BH+Smuggler+Pistoleer karisimi bir sey. Karakteri her şeyiyle 5dk. cronette oluşturduktan sonra dantoine oradanda nerden aklima geldiyse janta stong'a goturdum. En yakin player sehirde Shuttle'dan inmemle old man diye bir adam benimle konusmak icin cok ugrasti ama yüz vermedim hiç:)))) 1. ben strange diye biliyordum 2. amacim questleri goremke deil templati denemekti. Demem o ki testcenterda yasli adam beni shuttle inisinde yakaladi.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH(devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 [Bu mesaj Sylian tarafından 25 Ağustos 2004 14:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 yeni sistem oyuna yeni baslayan adam icin guzel eglenceli olabilir yeni olan adam icin. belki bugun baslasaydim oyuna zevkalirdim ama ne yazikki soe buyuk bi aptallik yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar