Gorgo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Proxa, 24 Ağustos 2004 19:44 tarihinde demiş ki: said: Resh, 24 Ağustos 2004 17:00 tarihinde demiş ki: tamamda abi genelde solo takilmayi düsündüyüm icin aklım takıldı zaten yani 1vs1 kapisirken örneyin +3 parry olup olmamasının önemi nedir acaba... daoc ta solo takılmak hmm allahtan herkes bölye düşünmüyor solo yapılcak oyun arıyosan sana ultima online ı önreiyorum daoc solo tabanlı bi oyun olsaydı healer cleric bard gibi classlar olmazdı Bence olay bunun yorumu ile ilgili kimse kimseye bişey demiyor[signature][hline]Azo [LVL50 5L1 Sorcerer] Kibos [LVL50 2L0Necromancer] Gallon[LVL20 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ben BM tempime sadece 3 parry koydum, o da sc degil zaten, SoM'dan geliyor. Exc'de solo yapma hayallerini bir kenara birakip daha mantikli ve rahat bir temp yapmanizi oneriyorum ben sadece, sizin bileceginiz is tabii dedigin gibi. Ustun tecrubeleriniz exc'de solo yapilacagini soyluyorsa oyledir, anlamam ben pek, alt tarafi 2 seneden biraz fazla oldu surada exc'de Daoc oynayali. Kolay gelsin, basarilar.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Oyunu albde oynarken solo yapan merc gormedim deil rr9 du zannımca hatta excalin ilk crush merch'idi ismi Gobo adam surekli solo geziyodu tabekide excal gibi bi serverda galdric gibi haraketleri yapamıyordu tabeki.Cunku stealth zerg in haddi hesabı yok midler hibler albler ayrıca super radar kullanan fg'ler sansın cok ama cok az yinede yaparsan grur duyarım nede olsa eski ırkım[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Vay be :)) ben taa yazimin basinda demistimki ben sabahlari exc yi 600-700 kisi görüyorum buda hemen hemen kay in prite i na denk neredeyse ve bu zamanlarda solo takilmak istiyorum demistim ama sanki Exc da Solo Yapılamaz !!! diye bi kural varmış gibi kapamışsınız gözünüzü yok yapılamaz hayır hayır Exc solo asla olmaz demiş gidiyosunuz... :=) neyse anlatmaya kasmicam zaten cünki basarisiz olucam gene... Bu arada Leathas mıdır nedir bana yaş soran adama bakın hele çok yaş merak ediyosan görüşelim tanışalım yaş konuşalım biraz... sacma sapan konulara cekmeyin Burasi Daoc Forumları Chat sayfası diyil bi bok biliyosanız sölersiniz bilmiyosanız susar izlersiniz... Lafım meclisten disari üstüne alınması gerekenler biliyolar. ![signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc] Quantum İceCream-Wizzy[Exc] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 mueheheh saldır :D[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sen sus mosqi bilmion oyunu madtank vardi adam apk nin oralarda duruodu yariodu merciyle solo gelen stleri bi ara adamla grp oldum amg filan yaptik sabahin ilk işiklarinda adam okadar atikki gelen fg dan filan kaçiodu ben apişip kaliodum minc im le :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Len sen hic konusma yanlıs tusa basım SoS acan benmiydim :D[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar