Deacon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Simdi elimizde soyle bir dosya var ve icerigi soyle diyelim: said: 6 1: 3 4 2: 1 5 3: 2 5 6 4: 5 5: 6: Bu bilgileri kullanarak bir graph olusturucam. Ilk satir vertice sayisi, alttaki satirlar da komsuluklari belirtiyor. Simdi benim sorunum bu dosyayi okumakta. C'ye once 1'i integer olarak al, sonra : ve bosluk karakterlerini gec, sonra 3 ve 4'u int olarak al nasil diyebilirim? Aklima hepsini fgets ile alip sonra isdigit ile kontrol edip o sekilde almak geldi fakat daha guzel bir yontemi vardir belki diye danismak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 scanf("%d %c %d %d",&i,&dummy,&vert1,&vert2); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yalniz kac tane komsusu olacagini bilmiyorum verticelerin. 2den farkli komsu sayisi olunca ise yaramicak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ben edge'ler gibi bakmıştım onlara, adjacency list olarak tutuyormuşsun. strtok diye bir fonksiyon var. http://www.cplusplus.com/reference/clibrary/cstring/strtok/ %d %c %s olarak oku, string kısmını sürekli tokenize et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Nasilsa her vertice in kac komsusu oldugu sayisina ilerde de ihtiyac duyacaksin dosya ufaksa 2 pass yapip 1. de her satirda kac tane var diye sayip 2. de ona gore okuyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 komutu tam hatırlamıyorum ama strok mu ne var verdiğin ikinci parametreden stringi bölüyo. line line okuyup : ile bölünün sayilari alirsin. al örnek sanırım işini görür. ps: ben yazasıya gelmiş bile :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 strtok aradigim fonksiyonmus. tesekkur ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar