Dennis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Evden yurda ya da başka eve çıkma gibi durumlar olduğundan masaüstü bilgisayarın çok yük olması, ayrıca laptop alırsam okuldan nete girebileceğim için net parasından da kurtulurum mantığıyla patilere danışayım dedim. Çok pahalı olmayan bir laptopla rahat sc2 oynayabilirmiyim, evetse tavsiyeleriniz nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 2.5 yil once aldigim dv5 1040et ile 1280x800 cozunurlukte low-med detaylarla rahat oynuyorum. basit bir mantik yurutursem, simdiki cok pahali olmayan herhangi bir laptopla rahat rahat oynarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Bir onceki laptop im da Multi olmasada single player bitirmistim, ozelliklerini yazayim ona gore ornek alirsin. Core 2 Duo T9400 islemci 4 gb ram Nvidia Quadro FX 770m ekran karti Bu setup la 1680-1050 butun ayarlar full de oynuyordum. Oyun cok optimize, piyasadan alacagin netbook lar haricinde butun laptop larla rahat oynarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 "cok pahali olmayan laptop" nasil bir argumandir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ondan once laptop da oyun kavrami var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar