St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 paçuli çok hoşuma gidiyor rahatlıyorum.Ders çalışmadan önce yakıyom geçiyom odama ışığı kapıyom gözlerimi kapayıp bi 5 dakka konsantre oluyom valla çokgüzel ders çalışılıyor.Ama ders çalışçağın odada yapma bu sefer de kokudan rahat çalışamıyon.Birde buhurdanın kapalı bir kutu olsun açık kayık gibi olanlar etrafa kül sıçramasına sebep oluyor :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: dom, 26 Ağustos 2004 11:22 tarihinde demiş ki: hic icinizde vanilyali tutsu yeme arzusuyla yanip tutusaniniz var mi? benden baska? ehehe beeeen =) bi kere yalamaya kalkmıstım sora öğürdüm =)[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 tütsüyü genelde odadaki sigara kokusunu bastırmak için kullanıyor çevremdekiler.. ütsü kokusundan baydım resmen böö odanıza nargile koyun nargile için oun kkusu daha güzel[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 beynimi uyusturuyo hiç sevmem acık hava gibisi yok[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: dom, 26 Ağustos 2004 11:22 tarihinde demiş ki: hic icinizde vanilyali tutsu yeme arzusuyla yanip tutusaniniz var mi? benden baska? işte vaka-i ohaneesburger.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hiç haz etmem mümkün olduğu kadarda tütsü yanan yerlere girmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 yatak yaktım tövbe ettim.[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius U2 was a spyplane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 eet eet kesınlıkle hindistan cevizi bide sandal aacı[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 böyle 2-3 ayda bir aklıma gelince yakarım güzel kokar diye seçici değilimdir[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Peynirli ve ançuezli tercihimdir.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 severim de anca davulun sesi uzaktan hoş gelir şeklinde. ağır tütsü kokusunu feci şekilde sevmem.. öyle böyle diil. aroma konusunda da pek bi tercihim yok.[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Natural_Jedi, 25 Ağustos 2004 23:27 tarihinde demiş ki: severmisiniz? koklayınca neler hissedersiniz? hangilerini tercih edersiniz ? olmassa olmazlarınızdanmıdır? tartışalım görelim... 1.hmm maytapa benziyo 2.*snf snf* KÖTH HKÖÖHHH ÖHÖHÖ, kötü. 3.*camdan atar* bişi hissetmiyorum?. 4.ben başladım bile sokaktaki adam evin kapısına dayandı bolbol tartışıyoruz dediğine göre tütsüyü alıcakmış içli dışlı bişi yapıcakmış[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya [Bu mesaj Chemical tarafından 26 Ağustos 2004 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 severim ben eskicen odamda hep tütsü yanardı da şimdi baydı[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar