zeper Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 hangi ünv mezunusun merak ettim? Ayrıca hangi ünv'ye kabul edildin? he bir de hangi bölüm:) Nessaftw said: Yaş 24 daha da fazla bilgi vereyim istersen sıcaklık olur. Çok kaliteli bir üniversiteden mezun oldum [b](genelde kıytırık ünilerden mezun olanların postlarını falan okumam mesela böyle de huyum vardır)[/b] yurt dışında kaliteli bir üniye ma için kabul edildim (bunun bile iyi bir rankı var çok feci rank takıntım var nedense) gelecek yıl oraya gideceğim. Çok pro wow oynar top killer alır top rankler yaparım. Çok ılımlı bir insanımdır ama arkamdan hep çok elitist bu derler öyle karışık olaylar işte. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Nessaftw said: Yaş 24 daha da fazla bilgi vereyim istersen sıcaklık olur. Çok kaliteli bir üniversiteden mezun oldum (genelde kıytırık ünilerden mezun olanların postlarını falan okumam mesela böyle de huyum vardır) yurt dışında kaliteli bir üniye ma için kabul edildim (bunun bile iyi bir rankı var çok feci rank takıntım var nedense) gelecek yıl oraya gideceğim. Çok pro wow oynar top killer alır top rankler yaparım. Çok ılımlı bir insanımdır ama arkamdan hep çok elitist bu derler öyle karışık olaylar işte. genelde homo cıkıyor senın gibiler unutduysan ekle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Biraz geç cevap yazdım birkaç ahmak mesajın temizlenmesi 1 haftadan fazla sürdü ne yazık ki. SU YBF mezunuyum öncesinde KOÇ Computer Engineering maceram oldu 1 yıl kadar, bayık geldi ve gelecek planlarım(ız + ailemin planları) ile örtüşmediği için yeni bir seçim yapmam gerekmişti, iyi de oldu aslında. Diğer soruna gelecek olursak, ANU ( Australian National University ) ve The University of Sydney arasında epey düşündüm ama son seçimim ANU oldu. Zaten evlilik planlarımız içerisinde herzaman Avustralya'da yaşamak yer alıyordu bu anlamda MA seçeneklerim kısıtlıydı. Avustralya'da ANU, The University of Sydney ve The University of Melbourne birbirleriyle hemen hemen aynı seviyede ve kalitede 3 güzel üniversite. ANU top 200'de 20. sırada TUS 37. TUM ise 38. sırada yer alıyor. Hangisi olursa olsun pek fark etmeyecekti. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.