kalima Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 The Hun hibernia str relic'ini keep'inde tutuyor Tüm arkadaşları tebrik ediyorum[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 tebrikler ;) ancak patch geldiğinde relicler otomatik olarak en yakın keeplere dağıtıldı diye biliyorum ? bu arada nerelerdesin be kalima özlettin kendini :( neyse dün power reliclerden biri gitmiş :( relic raidler yakında başlar[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. [Bu mesaj XaYd3r tarafından 26 Ağustos 2004 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 relicler oyuncak olucak playerlarin elinde, boku cikti bence.[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bir power relic daha midlerin eline geçti alblandde bir tek hurbdeki the hun keepindeki hib str relic kaldı.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Ben artık uzaktan sevicem daoc'u :)[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildturk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 niekine ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: XaYd3r, 26 Ağustos 2004 16:26 tarihinde demiş ki: tebrikler ;) ancak patch geldiğinde relicler otomatik olarak en yakın keeplere dağıtıldı diye biliyorum ? ... öyle olmuş zaten The Hun'un kontrol ettiği kale zaten relic keep'in dibinde olduğu için albion reliclerinin dışında kalanlardan biri o kaleye denk gelmiş :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar