Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 siddharta said: "satranç kötü oyun abi, APMsi yüksek olan adam piyonlarla rush yapıyor. zaten satranç 2'yi üçe bölüp satacaklarmış." -sam AHAHAHA
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 online olarak turnuva çok kötü ya, millet bot açıyor, rakibinn yaptıgı hamleyi giriyor oyuna botun oynadıgını kendisi oynuyor gg
Alpawhezen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 küçükken istanbulda kadıköyün turnuvasında ilçenin 19.'su olmuştum, sinirlenip olay mahallini terkettikten sonra tek rakibim chessmasterın gelecek versionuydu. o da gelmedi
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ben de küçükken derslerden kaçmak için turnuvaya gitmiştim. çeyrek finalde şampiyona elendim
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bi de babamı yenmeye başlayınca bıraktım oyunu. küçük hedeflerin insanıyım
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Vingthor said: hatta finale kadar çıkamazsam 'QUEER' title'ı verilsin. Ayarlanır.
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 benim her şeyde olduğu gibi bunda da 4. lüğüm oldu bikeresinde sormuştum sene 1998 4. ye ne veriyonuz diye masa tenisinde -"öpücük" NİHOHOHO dedi dedeler bıraktım sosyal aktiviteleri öle bir anı işte..
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Alpawhezen said: küçükken istanbulda kadıköyün turnuvasında ilçenin 19.'su olmuştum, sinirlenip olay mahallini terkettikten sonra tek rakibim chessmasterın gelecek versionuydu. o da gelmedi Sen Rybka 4'le takıl. O keser seni..
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Chessmaster'ı yenince o başta gösterdiğim sertifikayı veriyor sonra aşağıdaki övgüleri sıralıyor: Black wins! Fantastic! This is your first victory against Chessmaster. Superb victory and an even game against the much better rated Chessmaster. Keep going! You controlled the game against the best opponent in Chessmaster: Grandmaster Edition, proving your playing strength. Congratulations ! If you never considered joining a chess club or playing in competitions, maybe it's time to do it now. You conquered Chessmaster: Grandmaster Edition, and this is not a simple achievement...
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Griswold said: Vingthor said: hatta finale kadar çıkamazsam 'QUEER' title'ı verilsin. Ayarlanır. bana uyar ımmm
Öne çıkan mesajlar