Undisclosed Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Bişey dicem, pili bitenlere soruyorum, içini açmayı falan denedinizmi? zaten bitmiş pili, belki değiştirilir bi şekilde? Benimki daha bitmedide, biterse bi şekilde kesin açıp içini bakarım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 tokenlar çabuk bozuluyor ve namussuz blizzard garanti kapsamında da değiştirmiyor. ucuz olduğu için shipping astarı yüzünden pahalıya çıkar die. bence 2-3 adet token alın ve atıyorum 2-3 aylık bir period sonunda diğer tokena geçin. tokenlar ucuzladı shipping de para almıolar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 TambourineMan said: tokenlar çabuk bozuluyor ve namussuz blizzard garanti kapsamında da değiştirmiyor. ucuz olduğu için shipping astarı yüzünden pahalıya çıkar die. bence 2-3 adet token alın ve atıyorum 2-3 aylık bir period sonunda diğer tokena geçin. tokenlar ucuzladı shipping de para almıolar artık. abı tamamda blızz daha turkıyeye gondermıyorkı gonderse hemen alıcam bır tane daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ben gamer-marketten almıştım hemende gönderdiler bi sorun olmadı. Satış Sahifesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar