RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 paramecium said: Selam, Bence bu güzel bir seçenek. Hem de tam 45bin TL :D Şirket üstüne olduğuna göre benzin fişleri de misler gibi gidere dâhil olur ;) Saygılar. abovv. 45 lira bütçen varsa niye gidip 0 astra falan bakıyosun ki mesela yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 http://www2.mercedes-benz.co.uk/content/unitedkingdom/mpc/mpc_unitedkingdom_website/en/home_mpc/bus/home/buses_world/update/update/capacity.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 OFF S8 çok iyiymiş babama göstermeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 simdi herkes buraya arabasını falan mı yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 IETT'nin açılımını mercedes-benz sitesinden öğrenmek kısmetmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 dylanN said: simdi herkes buraya arabasını falan mı yazıyor? evet rüzgara karşı hangimiz en uzun mesafeyi elde edecek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Porşu olanlar yazmıyo dilan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 vay arkadaş ya.herkesin kini bana yok tolga yazmıcam zaten porşum yok . bu ne ayrımcılık herkes bana yuklendı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 insan sevdiğiyle uğraşırmış, biz de seni sevdiğimizden yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 http://www2.mercedes-benz.co.uk/content/media_library/hq/hq_mpc_reference_site/bus_ng/Consulting_contact/brt/istanbul/istanbul_1_715_200.object-Single-MEDIA.tmp/istanbul_1_715_200.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 dylanN said: simdi herkes buraya arabasını falan mı yazıyor? yok yeni araba alacaksan tavsiye isteniyor ya da aracında bi sorun varsa yardım işsteniyor ya da yeni bir araba çıktıgında güzelmiş diyip tartışılıyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 özcan ihtiyacım olan topiği açsam benden birkez daha nefret edecekler. ondan yazık bana :( neyse canınız sağ olsun be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 özelden yaz biliyo gibi görünenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 paralel park edebiliyorsan, bu bölümde kin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bu bölüm özerktir, para saolsun. genelde forumun diğer komik cocukları da gelmezdi, ama bu thread biraz istisna olmuş fakirler doluşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 kullanım ve parkta sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 evet servet düşmanlarına kulak asmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Kullanımda sıkıntı olmayabilir kendi açından da trafikte muhtemelen sıkıntı yaratıyorsundur. Sonuçta bayansın en nihayetinde ekieki Parkta da sıkıntı yoktur, "beyfendi aracımı park edemedim" desen 20 kişi koşar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bi kahveye girip navigasyon yardımı da alabilirsin ajkajkajka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 evet. trafikte bayana laf eden ve her seferinde kazaların %70 i bayanların hatası diyen arkadaş,eminim 2.el araba alacaksan bayandan al temiz de diyorsundur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 yalnız dylan sorunu sorup gidermisin, guncelde patinajı populer ediceksin, istemiyoruz senin takipcilerini burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Yoo, bayandan araba alırsan sadece içi dışı temiz olur. Teknik manada yeterince kötüdür. İç dış temizliği de 20 liraya en güzel şekilde yaptırırsın zaten. Trafikte dikkatli olmak ile korkak olmak arasındaki farkı anladığınızda sürücülüğünüze saygım olacak, ama daha çok yol almanız gerek ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ben&Jerry's said: cooper ne alla askina ya genc kiz arabasi maskulen erkege yakismaz hee metroseksuel im diyosan bilemem ahsdfsd bu ne ya? alın bunu içeri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Selam, Yahu arada araç aldı mı yoksa? Sesi soluğu çıkmıyor da :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 yok ikinci donem alinacak araba ama genel bi fikir olussun diye sorup sorusturdum ne alabilirim bu fiyata diye. O 2002-2003 kasa 3.20 leri acayip begeniyorum ama hem araba sifir alinirsa 14-15 bin civarinda bi vergi indirimi olucak hemde babam megane a binerken benim bmw ye binmem cok sacma kacar :) Bakalim ya astra 1.4 turbo yada pro ceed olucak gibi. Ha arada acayip fiyat farki var once astrayi sunup kabul etmezse kia ya donucem hos araba ikiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar