Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ilk arabam oldugu icin ucuk kacik birsey istemiyorum sonucta 2 sene ya kullanirim ya kullanmam degistiririm. Fiyat olarak 45.000 liraya kadar dusunuyorum. Diger konularda onerilen arabalara baktimda pek bana uygun degildi onlar. Aklimda iki arac var. Kia pro c'eed ve fiat bravo. Aralarinda fiyat farki bayag var ama ceed in iki kapili olmasi ve bravonun cam tavan olmasi ilgimi cekiyor. Arabanin sifir olmasi iyiymis sirket arabasi gibi alinicakmis vergi zart zurt avantaji oluyormus ama ikinci elde 2008 ustu bisey olur yani hayir demem :D not: fiesta ve corsa hic ama hic dusunmuyorum. Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Privhunter said: Ogrencinin ilk arabasi Ilk arabam oldugu icin ucuk kacik birsey istemiyorum sonucta 2 sene ya kullanirim ya kullanmam degistiririm. Fiyat olarak 45.000 liraya kadar dusunuyorum. Diger konularda onerilen arabalara baktimda pek bana uygun degildi onlar. Aklimda iki arac var. Kia pro c'eed ve fiat bravo. Aralarinda fiyat farki bayag var ama ceed in iki kapili olmasi ve bravonun cam tavan olmasi ilgimi cekiyor. Arabanin sifir olmasi iyiymis sirket arabasi gibi alinicakmis vergi zart zurt avantaji oluyormus ama ikinci elde 2008 ustu bisey olur yani hayir demem :D not: fiesta ve corsa hic ama hic dusunmuyorum. Tesekkurler Kaderime sicayim. Yazamamisim bile, ellerim titremis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 öğrenci arabası abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ilk arabanın olayı ucuz bişi almak değil midir ki? sağa sola sürtersem üzülmem en azından mantığıyla.usta şöförsen bilemicem tabi. az yakan bişi al öğrencisin nede olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 usta şoförüz, öğrenci değiliz, yine de o miktarlara çıkamıyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yeni astra 1.4 turbo sport paket manuel 45.396tl Yeni Opel Astra Sport Yeni Opel Astra Sport, daha sportif bir stile sahip sürücüler için yüksek performansın heyecanını sunuyor. Motor Seçenekleri: 1.6 16V 115 HP Manuel veya Active Select (Otomatik) 1.4 16V 140 HP Manuel 1.6 16V 180 HP Manuel veya Active Select (Otomatik) Enjoy’a ek, standart özellikler: Ön sis farları Otomatik yanan farlar (tünel algılama özelliği) Işığa duyarlı kararan iç dikiz aynası Yağmur sensörü Park sensörü (arka) Hız sabitleyici (Cruise Control) 17 inç hafif alaşım alüminyum jantlar Koyulaştırılmış ön ve arka farlar Krom kaplı pencere kenarları Krom kaplı ön kapı eşikleri Spor deri direksiyon simidi Kırmızı ışık aydınlatmalı yarı saydam kumanda düğmeleri Spor koltuk döşemesi Ön kol dayama desteği Işıklı makyaj aynaları Arka okuma lambaları Direksiyondan kumanda sistemi CD 400 - Radyo / CD / MP3 / WMA çalar - Grafik Bilgi Ekranı - 7 adet hoparlör USB Bağlantısı ile ipod kontrol edebilme / USB bellekten MP3 çalabilme Elektronik park freni Elektronik iklim kontrollü klima (çift bölgeli) Otomatik iç havalandırma sensörü Hava kalite sensörü Flex Floor (Esnek Bagaj Bölmesi) Opsiyonel Ekipmanlar: Sunroof CD 500 Navi Sistemi Sürüşe Duyarlı Ön Farlar (AFL+) Ergonomik Spor Deri Koltuklar Flexride Paketi: Flexride şasi sistemi, sürekli süspansiyon kontrolü (CDC), sürüş modu kontrolü (DMC), 18 inç hafif alaşım alüminyum jant özelliklerini içermektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Öğrenci arabası derken öğrenci evi gibi bişi mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 synthesizer said: yeni astra 1.4 turbo sport paket manuel 45.396tl Yeni Opel Astra Sport Yeni Opel Astra Sport, daha sportif bir stile sahip sürücüler için yüksek performansın heyecanını sunuyor. Motor Seçenekleri: 1.6 16V 115 HP Manuel veya Active Select (Otomatik) 1.4 16V 140 HP Manuel 1.6 16V 180 HP Manuel veya Active Select (Otomatik) Enjoy�a ek, standart özellikler: Ön sis farları Otomatik yanan farlar (tünel algılama özelliği) Işığa duyarlı kararan iç dikiz aynası Yağmur sensörü Park sensörü (arka) Hız sabitleyici (Cruise Control) 17 inç hafif alaşım alüminyum jantlar Koyulaştırılmış ön ve arka farlar Krom kaplı pencere kenarları Krom kaplı ön kapı eşikleri Spor deri direksiyon simidi Kırmızı ışık aydınlatmalı yarı saydam kumanda düğmeleri Spor koltuk döşemesi Ön kol dayama desteği Işıklı makyaj aynaları Arka okuma lambaları Direksiyondan kumanda sistemi CD 400 - Radyo / CD / MP3 / WMA çalar - Grafik Bilgi Ekranı - 7 adet hoparlör USB Bağlantısı ile ipod kontrol edebilme / USB bellekten MP3 çalabilme Elektronik park freni Elektronik iklim kontrollü klima (çift bölgeli) Otomatik iç havalandırma sensörü Hava kalite sensörü Flex Floor (Esnek Bagaj Bölmesi) Opsiyonel Ekipmanlar: Sunroof CD 500 Navi Sistemi Sürüşe Duyarlı Ön Farlar (AFL+) Ergonomik Spor Deri Koltuklar Flexride Paketi: Flexride şasi sistemi, sürekli süspansiyon kontrolü (CDC), sürüş modu kontrolü (DMC), 18 inç hafif alaşım alüminyum jant özelliklerini içermektedir. .arabaya bakan hatunun vermesi(opsiyonel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bu turbo sport arabalar kimler icin? ne ozelligi var ya da, ısıklarda en once bu araba mı cıkıyo noluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ford focus titanium serisi 45 bine alırsın en fullunu 1 ay oldu alalı it gibi araç suan piyasadaki 1.6 dizel torku enyüksek araç 3.vitese kadar pati atıyor nerdeyse ecoboost turbo motor var ve icide cok kalitali tavsiye ederim ufaktan biraz modifiyeyle RS e cevirebilirsin ve cok ekonomik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ögrencinin ilk aracı motor olmalı bence gerçi arkadas45k demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 öğrencinin ilk aracı http://www.turizmhaber.dk/anasayfa/r/dolmus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 45bine kadar çıkıpta kia ve fiat bakmak hiç mantıklı degil bana göre tabi. tercih meselesi yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ediyorsa seat leon derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 seat leon Civic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 astra haric nerde degiscek kasa var onlar soylenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Privhunter said: Ilk arabam oldugu icin ucuk kacik birsey istemiyorum sonucta 2 sene ya kullanirim ya kullanmam degistiririm. Fiyat olarak 45.000 liraya kadar dusunuyorum./quote]abi nasıl bir dünyanız var sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ahaha quote un içine girdim noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 adeta imzanla seviştin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 abi komik mi saniyosunuz kendinizi, dunyada her ulkede komunizm var falan veya herkesi kendinizle her acidan ayni seviyede falan mi saniyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 değiliz işte onu belirttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Somon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 abi öğrenci arabası lütfen ya titredim burda, biz 13bin liraya ne alsak diye düşünüyduk adam 45bin lira dedi öğrenciliği geçmiş bu baya patron seviyesine gelmişsin. çek altına bi 3.20 bide tikky tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 longshanks sana agır olmus mesaj, bi sonraki arkadasa aktaralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 patronun oglu mevkisindeki ogrenci herelde. 45k'ya ancak zibidi ogrenci arabası alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 1.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ahaha quote un içine girdim noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 adeta imzanla seviştin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 abi komik mi saniyosunuz kendinizi, dunyada her ulkede komunizm var falan veya herkesi kendinizle her acidan ayni seviyede falan mi saniyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 değiliz işte onu belirttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 abi öğrenci arabası lütfen ya titredim burda, biz 13bin liraya ne alsak diye düşünüyduk adam 45bin lira dedi öğrenciliği geçmiş bu baya patron seviyesine gelmişsin. çek altına bi 3.20 bide tikky tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 longshanks sana agır olmus mesaj, bi sonraki arkadasa aktaralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 patronun oglu mevkisindeki ogrenci herelde. 45k'ya ancak zibidi ogrenci arabası alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar