Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Digi Camera

Sorj

Öne çıkan mesajlar

ben arkadaştan digi camera aldım.Ama driver cd si yok bunu nasıl bilgisayara tanıtabilirim? harika resimler çektikte su an üzülüyorum imaging den win2k nın bütün supported digi camera driverlarını yükledim ama olmadı Datron sanırım digi camera bunun driverını nerden bulabilirim? yardım ederseniz cok sevinirim...[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için;
http://www.pls.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 24 Ağustos 2004 14:25 tarihinde demiş ki:
ben arkadaştan digi camera aldım.Ama driver cd si yok bunu nasıl bilgisayara tanıtabilirim? harika resimler çektikte su an üzülüyorum imaging den win2k nın bütün supported digi camera driverlarını yükledim ama olmadı Datron sanırım digi camera bunun driverını nerden bulabilirim? yardım ederseniz cok sevinirim...
işletim sistemin xp ise, disk olarakta gormus olabilir onu, my computer i kontrol etsene bi, ben cok kullandım digi cam. ama daha hic driver yuklemedim o acıdan.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

her makine aynı olmuyor
bazılarını tanımıyor XP bile
mesela kardeşimde bir canon var illa ki driverlarını indirmek gerekiyor yoksa windows göstermiyor karttakileri

sitesinden arasan bulursun şıp diye[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...