Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptopu Garantiye Verirken Isletim Sistemi Farkliligi


malvolyn

Öne çıkan mesajlar

Hp pavillion dv7 laptopum var.Iki senelik garanti süresinin dolmasina 5 ay kaldi ve insani rahatsiz edecek sekilde fan sesi üretiyor kendisi.Bu sebepten dolayi garantiye yollamak istiyorum.Ama fekat aldigimda üzerinde Vista var iken artik kacak bir Win7 kurulu vaziyette.Bu bir problem yaratir mi,garanti kapsamindan cikmasina neden olur mu? Bilen arakdaslar varmidir.
Okudugunuz icin tesekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Peki fanin ürettigi asiri ses ve laptopun -bircok hp kullanicisi bundan sikayetci-gereginden fazla isinmasi sikayetleriyle garantiye gönderdigimi varsayarsak garanti kapsaminda fan ve isinma sorununa ne gibi bir cözüm sunabilirler(fani degistirip geri verme,laptopun parasini iade etme vs.)? Belki tecrübesi olan vardir bu konuda diye soruyorum.
Yollamaya deger mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda degmez gibi görünüyo dediginiz gibi bir-birbucuk ay bekleme mevzusu falan,ama garanti bitmeden en azindan bi ellessinler artik temizlerlermi ne yaparlar fan sesi özellikle geceleri sinir bozucu bi hal aliyor.

Basligin ana fikri:Grantiye verdiginiz bilgisayarinizin isletim sisteminin orjinalligi kimseyi baglamaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sıkıştırılmış hava tüpleri var, onlardan al birtane. fanlara sık, geçmezse geri yolla açıp içini öyle temizlesinler. sen açarsan garantisi gider. Birde laptopta fan sesi göz ardı edilecek birşey değildir. laptoptaki fan sesi fanin iyi hava alamadığının dolayısıyla iyi soğutamadığının belirtisidir. Parçalar çok dip dibe olduğu için bir parçaya ciddi hasar verme/bozma imkanı yüksektir. bu genelde ekran kartı olur. İhmal etmemeni öneririm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...