malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Hp pavillion dv7 laptopum var.Iki senelik garanti süresinin dolmasina 5 ay kaldi ve insani rahatsiz edecek sekilde fan sesi üretiyor kendisi.Bu sebepten dolayi garantiye yollamak istiyorum.Ama fekat aldigimda üzerinde Vista var iken artik kacak bir Win7 kurulu vaziyette.Bu bir problem yaratir mi,garanti kapsamindan cikmasina neden olur mu? Bilen arakdaslar varmidir. Okudugunuz icin tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 İletim sistemin ordaki adamı ilgilendirmez ve zaten bir kere çalıştırıp fan sesini duyunca yeni fan takacaklar sonra gene çalıştıracaklar yani bu yazılım legal midir araştırması yapmazlar. herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Cevap icin tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ben süper bişey yapmıştım hp laptopumu servise verirken içinde win7 yüklü olduğu gibi ayrıca cd-rom'da da win7'nin korsan kurulum cd'si vardıX( bişey demediler neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Eheh ayakta alkis :) Ben Berlin de yasiyorum burda korsan muhabbetine biraz daha özen gösterirler mi bilmem artik.Bakip göriciz efenm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 senin cdkeyine acip bakmayacaklari daha dogrusu bakmamalari gerektigi icin isletim sisteminin orjinalligini kontrol edemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Peki fanin ürettigi asiri ses ve laptopun -bircok hp kullanicisi bundan sikayetci-gereginden fazla isinmasi sikayetleriyle garantiye gönderdigimi varsayarsak garanti kapsaminda fan ve isinma sorununa ne gibi bir cözüm sunabilirler(fani degistirip geri verme,laptopun parasini iade etme vs.)? Belki tecrübesi olan vardir bu konuda diye soruyorum. Yollamaya deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 degmez, sogutucu al derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bende benim toshibayı vermiştim.korsan win 7 kuruluydu birşey olmadı.hatta bende seninkiyle aynı sorundan dolayı vermiştim.içini bi temizleyip fanını yenileyip geri verdiler.sorun düzeldi ama 1.5 ay beklettiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Aslinda degmez gibi görünüyo dediginiz gibi bir-birbucuk ay bekleme mevzusu falan,ama garanti bitmeden en azindan bi ellessinler artik temizlerlermi ne yaparlar fan sesi özellikle geceleri sinir bozucu bi hal aliyor. Basligin ana fikri:Grantiye verdiginiz bilgisayarinizin isletim sisteminin orjinalligi kimseyi baglamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 klavyesi yapış yapış olur öle yollama sağa sola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Almanyayı bilemem yalnız ben TR için demiştim bişi olmaz diye. Sizin orda torrent kullanana da ceza falan kestilerdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 sıkıştırılmış hava tüpleri var, onlardan al birtane. fanlara sık, geçmezse geri yolla açıp içini öyle temizlesinler. sen açarsan garantisi gider. Birde laptopta fan sesi göz ardı edilecek birşey değildir. laptoptaki fan sesi fanin iyi hava alamadığının dolayısıyla iyi soğutamadığının belirtisidir. Parçalar çok dip dibe olduğu için bir parçaya ciddi hasar verme/bozma imkanı yüksektir. bu genelde ekran kartı olur. İhmal etmemeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar