Apranax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 dün maçtan sonra hakkaten sağlam saçmaladı Tenekeadam said: Sergen kendini küçük düşürüyor. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Oturuşunu yesinler safgese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 abi dün guti gayet çalıştı çabaladı sergenin yeteneğine güveniyordum evet ama gutinin yeteneğine + kişiliğine güveniyorum. defans darlandığında guti orada pas istiyor(ki diğerleri gıklarını çıkartmazken adam elini kaldırıp bağırıyor filan) atağa çıkarken hızlı olmasada koşuyor yine güzelce pasını veriyor duran top olsun(dünkü maç) veya normal pozisyon olsun mükemmel paslar veriyor 90. dakikaya kadarda çabalıyor adam. bu adamın nesini eleştirmiş dün sergen ya? İlk yarıda da ikinci yarıda da adam takımın en çok çalışan oyuncularındandı. of sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 sergen dese "bende şu adamdaki yürek olsaydı dünyada kaldırmadığım kupa kalmazdı , şimdi de röpörtaj vermek için milyon dolar isterdim sizden" asıl o zaman helal olsun dedirtirdi kendine. gitsin kupon doldursun internet sitelerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 MrLevie said: ahah sergen: "31 yaşında bana jübile teklifi yaptı Demirören. 33 yaşında adamı yıldız diye getiriyor şimdi..." içine oturmuş herifin auhauh sergen de karakter sorunu var biraz. öyle şişmiş ki adam, kendisini tanrı gibi görüyor. Evet çok çok yetenekli ve zeki bir oyuncuydu ama gerisi boştu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar