Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Hagi efsane 10 numara geldi teknikadam olarak sevindim ama şu an ümit karan ile takışmış ve gazetelerin spor sayfasında okuyorum iğneleyici sözler kullanıyor su an kötü gidiyor gibi inşallah bekleneni verir galatasaray'a Hagi.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 iyi gider onlar geçicidir[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bu sene şampiyonluktan başka bişey kurtarmaz.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ya su petre'ye takmıs durumda Sımdı olay cıktı Petre yada Saıdou gıdıcek ya Hagı dıyo Petre kalsın petre napar allahaskına naparrrrr? Yonetımde Saıdou kalsın dıo suankı gs ıcı krız bu bu yuzdende orta saha transferı yavaslıyor.... Bırde bu gallordo meselesınde ya ben bı yerden gallordo amelıyat olucak ve 3-4 ay sahalarda yer alamıyıcak dıye duydum bole bısey varsa bu senı ıcın o transferın bı yararı olmaz sahsen Savıola'yı barca bırakmıs dıye bısey duydum transfer lıstesındeymıs ve cok ucuzmus... Gs ılgılenıyor dıye haberler cıktı bı ara bılemıyorum ama Neyse konu hagı, hagı orta sahayı duzeltmeden bole bı kotu bı ıyı sansla gıder Defans ıyı - Forvet ıyı - Orta saha ( o ne kı ? ) Volkan - Sabri'yi denemesı lazım ortada.... Bakalım 9 gune kadar gelıyo yenı orta sahamız ozaman gorucez ama lıgın daha cok bası hıc bı takım super degıl yanı lıgın ortalarında yarısın kızıstıgı zaman konusmak daha dogru olur bence....[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bence Hagi'de Fatih Terim gibi olucak. Başarısızlıklar olucak, galatasaray şampiyon olamıyacak, yönetim arkasındayız dicek mecburen.Sonra Hagi kendi istifa edicek.. Adamın futbolu iyi oynaması, teknik direktörlüğünün iyi olması anlamına gelmez ki.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE The Lost Age Developer Brook Radio Lostage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ben hagiye güveniyorum kotaracak bu işi elbet aklıda bir plan var hem gazeteleri pek aldırmamanızı önerim şayet ümit karan inatla takım oyunu yapmıyor adam direk bencil gidiyor böyle giderse de daha çoook takımda yer bulamaz petre konusunu bilemem.. daha saidou yu sahada hiç görmedim[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Hagi otoriter olmaya çalışıyor ; bu yolda başarılı olması dileğiyie[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hagi zaten planlı , zeki ve takımda özellikle uefa kupası almada en önemli rol oynayan bir insan.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Brook, 26 Ağustos 2004 03:42 tarihinde demiş ki: Bence Hagi'de Fatih Terim gibi olucak. Başarısızlıklar olucak, galatasaray şampiyon olamıyacak, yönetim arkasındayız dicek mecburen.Sonra Hagi kendi istifa edicek.. yok bu sefer yönetım kovar arkasındayız demeden.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bence hagi her zaman ba$arılıydı öylede olacak. hiç bi$eyden $üphesiz gibi ilerliyor. Ba$arılar hagiye.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 haginin biletini kestiler bu sene kesin gider bence[signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız M. Ali Yılmaz Campbell için: "gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: screamer, 26 Ağustos 2004 12:07 tarihinde demiş ki: Hagi otoriter olmaya çalışıyor ; bu yolda başarılı olması dileğiyie hagi gs de oynarkende hırs'lıydı ya =][signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Ewt hakemlere saldırma konusunda çok hırslıydı hatta o kadar hırslıydı ki Arsenal maçında kırmızıyı almıştı ama süper futbolcuydu ona lafım yok[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 profosyonel t.d belgesini bile bu hafta aldı adam. Daha önce stajyer di. böyle bi adama büyük bi klup bırakılmaz. Açıkcası ben 2 gs maçı izledim ve 2 sindede haginin etkisini göremedim. Oyuncu değişiklikleri iyi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya adam napıo ıı oynuyanları bıle bıktırıo tobe tobee[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar