Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hagi'nin istikrarı kötü gibim..

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Ya su petre'ye takmıs durumda Sımdı olay cıktı Petre yada Saıdou gıdıcek ya Hagı dıyo Petre kalsın petre napar allahaskına naparrrrr? Yonetımde Saıdou kalsın dıo suankı gs ıcı krız bu bu yuzdende orta saha transferı yavaslıyor....
Bırde bu gallordo meselesınde ya ben bı yerden gallordo amelıyat olucak ve 3-4 ay sahalarda yer alamıyıcak dıye duydum bole bısey varsa bu senı ıcın o transferın bı yararı olmaz sahsen
Savıola'yı barca bırakmıs dıye bısey duydum transfer lıstesındeymıs ve cok ucuzmus... Gs ılgılenıyor dıye haberler cıktı bı ara bılemıyorum ama

Neyse konu hagı, hagı orta sahayı duzeltmeden bole bı kotu bı ıyı sansla gıder Defans ıyı - Forvet ıyı - Orta saha ( o ne kı ? ) Volkan - Sabri'yi denemesı lazım ortada....
Bakalım 9 gune kadar gelıyo yenı orta sahamız ozaman gorucez ama lıgın daha cok bası hıc bı takım super degıl yanı lıgın ortalarında yarısın kızıstıgı zaman konusmak daha dogru olur bence....[signature][hline]Godfather Of Speed
Cio...
Icq=101549659
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Hagi'de Fatih Terim gibi olucak.
Başarısızlıklar olucak, galatasaray şampiyon olamıyacak, yönetim arkasındayız dicek mecburen.Sonra Hagi kendi istifa edicek..

Adamın futbolu iyi oynaması, teknik direktörlüğünün iyi olması anlamına gelmez ki.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
The Lost Age
Developer Brook
Radio Lostage
Sosyal ağlarda paylaş

ben hagiye güveniyorum kotaracak bu işi
elbet aklıda bir plan var

hem gazeteleri pek aldırmamanızı önerim şayet ümit karan inatla takım oyunu yapmıyor adam direk bencil gidiyor böyle giderse de daha çoook takımda yer bulamaz

petre konusunu bilemem.. daha saidou yu sahada hiç görmedim[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brook, 26 Ağustos 2004 03:42 tarihinde demiş ki:
Bence Hagi'de Fatih Terim gibi olucak.
Başarısızlıklar olucak, galatasaray şampiyon olamıyacak, yönetim arkasındayız dicek mecburen.Sonra Hagi kendi istifa edicek..

yok bu sefer yönetım kovar arkasındayız demeden.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...