Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.25

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sıkıcı günlerin birinin daha sonuna gelmiştik . Yorgunluk vardı tabiki , yatağın yerini bulup yatmak kafiydi . Yastığa kafayı koyar koymaz uyumuştum sanırım .Ta ki telefonum çalana kadar .Telefonum çalmaya çalmaya kendi zil sesini unutmuştu nerdeyse . Avea bile aramıyordu artık .Baktım , alara diye birisi arıyordu , kim lan bu alara ? Yanlış mı okuyorum acaba ? Heyecan bastı birden . Gözümüde açıcak halim yok ! . Gecenin ortası .

Gece 4.20 , önemli olmalıydı . Yeşil tuşa bastım , ses vermedim . Arayan oysa o konuşmalıydı . Sanırım konuşmayı sevmiyordu . Dinledim ,nefes sesinden kim olduğunu anlamaya çalışıyordum . Deliceydi . Nefes sesini gece dinleten sapıklardan biri olabilir miydi ? Sanki hiç ses yokmuş gibiydi . Gecenin yorgunluğuyla duymuyor olabilirim diye kendimi avuttum . 2-3 dakika düşünme vaktim oldu sadece , neden hiç ses vermedentelefon görüşmesi olurdu ki gecenin 4′ünde . Saçmaydı . Sanırım bunu düşünürken uykuya daldım .

Saat bu sefer 4,25 idi yani 5 dakika sonrası .Tekrar gözlerim yeşili aradı , açtım telefonu . Ses vermesini bekledim . Anlamsız soruları sıraladım . Kim olduğunu ısrarla sordum . Sesim ,titriyordu ama gecenin anlamsız saçmalıklarına ve gece yorgunluğa rağmen tonu itiraf ediyorum en karizmatik yapmaya çalışıyordum .Bu sefer de ses yoktu . Dalga geçen de olabilirdi . Rezil olmakta vardı işin ucunda . Ama halen rachel gibi bi kızın telefonun diğer ucunda olma ihtimali gecenin o saçmalığında mantıklı düşündürmüyordu insana .

Yatağın ucuna oturdum ,kolum bi ara dibinde kafein birikmiş olan bardağa çarptı . Kafamdaki soru işaretlerini dağıtamıyordum , halen uykum vardı . Sorgulamayı bırakıp hayvan gibi yatmaya devam etsem iyi olur diye düşünmeden edemedim . Şaka olsa idi , bu genç liseli ergen şakasını yapanla ilişki boyutumuz farklıbenlik kazanırdı . Beni seviyorsa neden açık açık söylemiyordu ki ? Alara ah alara . Sahi kim kaydetmişti , hangi alara’ydı bu ?. Uykum yavaş yavaş açılıyor gibiydi .

Tam 4,30 ‘ da yine aradı . Küfür etme vaktiydi diye düşündüm , uyku sersermliğim kesinlikle geçmişti ki , alarm yazısını gördüm iyice ayıklaştım . Küfür vaktiydi ya hani ,kime edeceğimi bilemedim . Sen beni pek sevmiyorsun ama ben seni gece nefes sesi vermemene rağmen sevdim be alarm’ım :)

http://gicik.org/4-25.html
  • Yeni Oluştur...