Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Aradim taradim free cdkey click here! sayfalarindan baska adamakilli bisey cikmiyo, belki bilen vardir. Keyleri gg uzerinden almistim, salak gibi kaydetmeyi unuttum. Mesajlarda silinmis zaman asimindan sanirsam. Simdi oyunlar yuklu makinemde, calisiyolar guzel guzel. Register ettim ikisinide. Blizzard ve ea'in sitesinden register ettigim keyleri göremiyorum. Regeditten falan cdkeyleri ögreniyimde, format mormat atarim yarin birgun, sonra aldigim oyunlar elimde patlamasin. Varmi bilen nereden ögrenebilirim bu keyleri regeditten? Tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 SC2 b.net acc'si uzerinden calistigi icin cd-key e tekrar ihtiyacin olmaz diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bende öyle dusunuyorum, ama ihtiyacim olursa sicar direk iste oyuzden bulmam lazim her ihtimale karsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ea oyunu icin konusayim; eadm de oyunun info butonundan license key ve purchase tarihini gorebiliyorsun. yine de ea account unu hatirladigin surece bi problem olmaz. o key o account a bi kere baglandi sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 abi isin kotusu dm indirdim ve orda 2 tane bf olmasi gerek ikiside yok :( cildircam, register ettigim oyunlarida göremiyorum edit: simdi siteden görebiliyorum ama dm ile gorunmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 abiiiiiiiii oh, rahatladim ya. Keyleri aldigim adam kayit tutuyomus, sordum verdi sc2 keyini falan tekrardan sagolsun. BF2 registryde varmis buarada onuda aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yalnız bi çalınma durumunda falan blizz sc2'yi sorar. + zaten erişmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Korax said: bende öyle dusunuyorum, ama ihtiyacim olursa sicar direk iste oyuzden bulmam lazim her ihtimale karsi battle net sayfasında yazıyo diye hatırlıyorum ben. wow key leri değil ama d2 falan yazıyo. sc2 yi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Korax said: abiiiiiiiii oh, rahatladim ya. Keyleri aldigim adam kayit tutuyomus, sordum verdi sc2 keyini falan tekrardan sagolsun. BF2 registryde varmis buarada onuda aldim BF2 nerede tutuyormuş? Bende kaybettim oyunu silemiyorum. Ha online oynamak dert değil ama oyunu tekrar kurmak için crack falan filan uğraşmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ea oyunlarını kayıt ettirirseniz bi yerlerden çıkıyor sitesinde. ben de her seferinde uzun arayışlar sonunda buluyorum; ama o yönü güzel ea'in. scII için eskiden vardı bnette görebiliyordun; ama onlar da kaldırmış herhalde. geçenlerde bana da lazım oldu ama göremedim sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Registery içindeki engin denizlerde araya araya buldum sonunda. Kaydettim bir yerelere artık hep elimde olacak. Ama EA'ya kaydedemiyorum. Bu key kullanılmış hadi anam diyo. E ben kullandım diyorum ama yok :D Eziyet yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar