Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft 2 / BF 2 Bad Company cdkeylerimi ögrenmek

Korax

Öne çıkan mesajlar

Aradim taradim free cdkey click here! sayfalarindan baska adamakilli bisey cikmiyo, belki bilen vardir. Keyleri gg uzerinden almistim, salak gibi kaydetmeyi unuttum. Mesajlarda silinmis zaman asimindan sanirsam. Simdi oyunlar yuklu makinemde, calisiyolar guzel guzel. Register ettim ikisinide. Blizzard ve ea'in sitesinden register ettigim keyleri göremiyorum. Regeditten falan cdkeyleri ögreniyimde, format mormat atarim yarin birgun, sonra aldigim oyunlar elimde patlamasin. Varmi bilen nereden ögrenebilirim bu keyleri regeditten? Tenks
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

abiiiiiiiii oh, rahatladim ya. Keyleri aldigim adam kayit tutuyomus, sordum verdi sc2 keyini falan tekrardan sagolsun. BF2 registryde varmis buarada onuda aldim

BF2 nerede tutuyormuş? Bende kaybettim oyunu silemiyorum. Ha online oynamak dert değil ama oyunu tekrar kurmak için crack falan filan uğraşmak istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ea oyunlarını kayıt ettirirseniz bi yerlerden çıkıyor sitesinde. ben de her seferinde uzun arayışlar sonunda buluyorum; ama o yönü güzel ea'in.

scII için eskiden vardı bnette görebiliyordun; ama onlar da kaldırmış herhalde. geçenlerde bana da lazım oldu ama göremedim sitede.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...