Vargath Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Ardeth panpa, şimdi ben demiyorum olay önemsiz diye. Takıldığım nokta önceden belirtilmiş bir şeyi "ABOO KANKALAR BAKIN NE BULDUM! ŞİMDİ MIKNATISI KAMYONUN ÖNÜNE TAKIYOZ MIKNATIS KAMYONU ÇEKİYOR KAMYON DA YAKITSIZ HAREKET EDİYOR!!11" şeklinde vermesi. Önce de yazdığım gibi "extremophile" diye bir aratın. İnsanın ağzını açık bırakacak koşullarda yaşayan bakteriler var. Bu türlerin sayısı da ileride geliştirilecek tespit yöntemleriyle daha da artacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 var tabi ama onların hepsi bildiğimiz DNA'nın bildiğimiz maddelerden değişik proteinler üretmesi ile meydana gelebiliyor. bu bilmediğimiz tarzda bir DNA. tamam biraz sakinledim ben de ama yine de çok değişik bişey bence fosfor lan. hücrenin en önemli 2. elementi olabilir (karbondan sonra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ha bi de şu var. şimdi fosfor ile arsenik aynı sütunda ama arsenik daha büyük. ve hücreler böyle değişikliklere çok hassas olabiliyor. mesela dünya üzerinden canlıların hücreleri hep suyun dipol momenti, suyun açıları ve suyun büyüklüğüne uyum sağlayacak şekilde gelişmiş. suyun bu özelliklerinden birini biraz değiştirirseniz anında gg oluruz. dolayısıyla arsenik daha büyük olduğu için bu hücrenin iç yapısıda buna uyumlu olacak şekilde büyük ölçüde değişmiş olabilir bize göre. yani bu arsenik bulgusu daha başlangıç olabilir bu hücre ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bende bi hareketlenme oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ben heyecanlandım ama olayı tam anlamadım. 62 yaşındaki emekli vergi dairesi memur amca kafasıyla heyecanlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 7li dna sarmalı falan mı var bu arkadaşın? nedir yani.. yoksa bütün bu olay sadece fosfor yerine arsenik için mi yani... sinirlendirme amaçlı girişimler vol5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yani bu arsenik bulgusu daha başlangıç olabilir bu hücre ile ilgili. RIN RIN RIN yaparsam daha bi hareketlenme oluyo mu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ADAM ZEHIRLE BESLENIYO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 dasaaa said: 7li dna sarmalı falan mı var bu arkadaşın? nedir yani.. yoksa bütün bu olay sadece fosfor yerine arsenik için mi yani... sinirlendirme amaçlı girişimler vol5 http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:e4IBhOQ0s6EskM:http://i313.photobucket.com/albums/ll368/blazinbongfire/Troll-Face-implying-implications.jpg&t=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 hayvan ekmegini zehirden cikariyor, zorluklara gogus geriyor, ayakta duruyor, hepimize ders olsun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 fosforsuz hayat çekilir mi yaw? :o fosfor olsa gelişip balık falan olcakken olamamış işte bakteri kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 fosfor kullanan emperyalist hücrelerin oyunu bu. çilekeş arsenikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 nihat doğan gibi, emrah gibi azimli bir bakteri işte! şimdi anladım değerini... meğer değeri fosforda, arsenikte değil.. değeri yürekteymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 kadehimde zehir olsa icer valla, tam bir dost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Yani şimdi canlılar suya ihtiyaç duyuyor, bu meret arsenike mi ihtiyaç duyuyor? Bu arada bakteri Emirates Stadium tribünlerinde bulunmuş olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Aket-Atum said: Sovereign'in açmasını beklerdim bu başlığı. nasa dünyayla resmen taşak geçiyo, niye ciddiye alim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 al işte demiştim beğenmedin di mi aliminyum folyolu canlılar çıkmadı diye bu kadar önemli bir bulguyu taşak geçme diye yorumlamak resmen hırsından gözün dönmüş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 NE BEKLİYODUN BUNU MU http://www.onlygoodmovies.com/blog/wp-content/uploads/2010/11/alien-resurrection-film.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Yaşamın ilk basamaklarında belki bunun gibi farklı tipler ortaya çıktı. Bu kardeşimiz de o bulunduğu gölde bir şekilde isole kalıp hayatını devam ettirdi. Örneğing hayat için oksijen gerekli diyoruz değil mi? Al Clostridium botulinum, adama oksijen toksik etki yapıyor. Oksijen yokluğunda üreyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 nasa boyle seylerle ugrasicagina uzayli bulsun, sabrimizi tasirmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ya bulgu önemli de nasa taşak geçiyo hakakten. geçen senenin haberi bu. wikiliksin önüne geçmek için uğraştılar da yemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 lame... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 abi ama onlar işte onları hücreye verilen inputlar gibi düşünmek lazım. onlar sadece farklı inputlara farklı tepkiler veren hücreler. burda direk hücrenin kodu değişik tamam karbon yerine silikonlu bi canlı olsaydı daha değişik olurdu ama o daha sonra artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 hayır karbon yerine silikonlu canlı bulsalar aynı tepkiyi verecek burdaki bazı insanlar biliyorum BİLİMİN ÖNÜNÜ KESEMEZSİNİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar