Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NASA - Astrobiology Basin Toplantisi

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Ardeth panpa, şimdi ben demiyorum olay önemsiz diye. Takıldığım nokta önceden belirtilmiş bir şeyi "ABOO KANKALAR BAKIN NE BULDUM! ŞİMDİ MIKNATISI KAMYONUN ÖNÜNE TAKIYOZ MIKNATIS KAMYONU ÇEKİYOR KAMYON DA YAKITSIZ HAREKET EDİYOR!!11" şeklinde vermesi. Önce de yazdığım gibi "extremophile" diye bir aratın. İnsanın ağzını açık bırakacak koşullarda yaşayan bakteriler var. Bu türlerin sayısı da ileride geliştirilecek tespit yöntemleriyle daha da artacak.
Sosyal ağlarda paylaş

var tabi ama onların hepsi bildiğimiz DNA'nın bildiğimiz maddelerden değişik proteinler üretmesi ile meydana gelebiliyor.

bu bilmediğimiz tarzda bir DNA.

tamam biraz sakinledim ben de ama yine de çok değişik bişey bence

fosfor lan. hücrenin en önemli 2. elementi olabilir (karbondan sonra)
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi de şu var.

şimdi fosfor ile arsenik aynı sütunda ama arsenik daha büyük. ve hücreler böyle değişikliklere çok hassas olabiliyor. mesela dünya üzerinden canlıların hücreleri hep suyun dipol momenti, suyun açıları ve suyun büyüklüğüne uyum sağlayacak şekilde gelişmiş. suyun bu özelliklerinden birini biraz değiştirirseniz anında gg oluruz. dolayısıyla arsenik daha büyük olduğu için bu hücrenin iç yapısıda buna uyumlu olacak şekilde büyük ölçüde değişmiş olabilir bize göre. yani bu arsenik bulgusu daha başlangıç olabilir bu hücre ile ilgili.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

7li dna sarmalı falan mı var bu arkadaşın? nedir yani..

yoksa bütün bu olay sadece fosfor yerine arsenik için mi yani...

sinirlendirme amaçlı girişimler vol5

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:e4IBhOQ0s6EskM:http://i313.photobucket.com/albums/ll368/blazinbongfire/Troll-Face-implying-implications.jpg&t=1
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşamın ilk basamaklarında belki bunun gibi farklı tipler ortaya çıktı. Bu kardeşimiz de o bulunduğu gölde bir şekilde isole kalıp hayatını devam ettirdi.
Örneğing hayat için oksijen gerekli diyoruz değil mi? Al Clostridium botulinum, adama oksijen toksik etki yapıyor. Oksijen yokluğunda üreyebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...