ajmet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Arkadaşlar ps3 almak istiyorum. İlk tercihim slim olması ve jailbreak yapılabilir versiyona sahip olması ve tabiki bütçeme uygun olamasıdır. :P alternatifleri ve teklifleri pm ile bildiriseniz sizlere en kısa sürede dönmeye çalışırım. saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 400 den aşagı satmaz satan kişi ztn zorlarsan 700 e sıfırını alabilirsin.korsan oyun düşünüosan ps3 ztn alma derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ps3 un yegane espirisi gran turizmo yalniz. bizim gibi bluray ripi indiren gencler icin bir onem arzetmiyor zaten playeri. gidip xbox alir misin lutfen 425 liraya ciplenmi$ sifir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 üstteki arkadaş haksız. bir de move starter packli ps3 740 liraya vardı vatanda indirim zamanı. ayrıca korsan oyun için gayet tercih edilebilir. bi üstteki arkadaş da haksız yani. bi de alınık diye topik açarsan eline uygun bir fırsatın geçmesi zor. üşengeç olmayın araştırmacı olun biraz bir sürü yer var bakabileceğin. gördüğünüz gibi topiki açan arkadaş da haksız. ben hariç herkes haksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 downgrade var, direk güzel bir paket al, 2. el alma bence böyle 250 tl ye felan bulamazsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 valla bizde biracık haklılık payı vardı da dorukta hiç yok bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 vazgectim ya :) bide surada aliyorum yada satiyorum diye baslik acayim da sadece onla ilgili mesajlar gelsin.bi nasib olmadi bu forumdan bir sey alip satmak.yinede tum arkadaslara cok tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 msg attım ps3 ıcın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ajmet said: .bi nasib olmadi bu forumdan bir sey alip satmak.. eheueh kıme nasıp oldukı burda bısı satmak cok merak edıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 dieevil said: ajmet said: .bi nasib olmadi bu forumdan bir sey alip satmak.. eheueh kıme nasıp oldukı burda bısı satmak cok merak edıyorum. :) ben bi kaç şey sattım ve aldım. troll de dönmedi oyle başlıkta, meheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 vatanda 0 ı 699 tl http://www.vatanbilgisayar.com/ satan adam zaten 450 den aşağı satmaz konsolda bi sorun yoksa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar