Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flying Blokesi

Zerokull

Öne çıkan mesajlar

Öyle bi sey yok, söylediginde sadece Flyerların (aksi belirtilmedikce kart ustunde) yer ünitelerini rahatca blocke edebilmesidir dogru, ölmiycekleri bir hasar almıycakları yanlış, nitekim onlarda yer üniteleri gibi kandan candan varlıklar ölmeleri gayet normaldir.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
www.aedongames.com
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Levent, 23 Ağustos 2004 17:57 tarihinde demiş ki:
Öyle bi sey yok, söylediginde sadece Flyerların (aksi belirtilmedikce kart ustunde) yer ünitelerini rahatca blocke edebilmesidir dogru, ölmiycekleri bir hasar almıycakları yanlış, nitekim onlarda yer üniteleri gibi kandan candan varlıklar ölmeleri gayet normaldir.

eet bu dogru

zero zamanında senle oynadık ole de oynamıyorduk kı zatı sen karısttırdın bıseyler herhalde[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 23 Ağustos 2004 18:56 tarihinde demiş ki:
said:
Levent, 23 Ağustos 2004 17:57 tarihinde demiş ki:
Öyle bi sey yok, söylediginde sadece Flyerların (aksi belirtilmedikce kart ustunde) yer ünitelerini rahatca blocke edebilmesidir dogru, ölmiycekleri bir hasar almıycakları yanlış, nitekim onlarda yer üniteleri gibi kandan candan varlıklar ölmeleri gayet normaldir.

eet bu dogru

zero zamanında senle oynadık ole de oynamıyorduk kı zatı sen karısttırdın bıseyler herhalde

ehehe oynamıyalı ne kadar zaman oldu onu bilem hatırlamıyorum. :d
tunca apprenticete tokat manyağa yaptı zaten.

[Bu mesaj Zerokull tarafından 23 Ağustos 2004 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zerokull, 23 Ağustos 2004 17:54 tarihinde demiş ki:
Ya ben bugün yeni bişi öğrendim daha doğrusu ben oynarken hep böle oynardık. Flyingler yer ünitelerini istediği gibi bloke ederlerdi ölmezlerdi falan dmg almazlardı yane bu bölemidir değilmidir varmı? bilgisi olan?

ölür.hele yerdeki first strike ise blocklayamadan bile ölebilir
Bkz:Wind Drake-White Knight
Sosyal ağlarda paylaş

flying olan yaratık yerdekinde first strike olsa bile yine de blocklayabiliyor olmalı, yani ölmesi sorun değil sonuçta gelen saldırıyo o tur için tutabiliyor olması lazım, ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

yani bloktan kasıt gelen saldırının önünü kesip oyuncunun hasar almaması anlamında olmalı, o şekilde olursa blok gerçekleşmiş oluyor, ama derseniz ki bloklayan yaratık hiçbir hasar veremeden ölür (first strike ile karşılaşınca) o zaman doğru bir ifade olur ama bloklayamadı denmez[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...