Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Aşktan güzel hastalık mı var ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 aşk bir vişne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 lilililililililili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 gecko said: Doğru insanı bulana kadar hasta adamsın Öyle bi hastalık ki bazen güçsüz insanları kontrol altına alıp istemediği ya da rezil olacağı şeyleri yaptırabiliyo. Senelerce sevdiğini/sevildiğini (sandığın) insan seni bir gecede "Hayatımda sadece 1 kişi eksildi eki eki :)" diyip silebiliyo. Çünkü aşk hastalık gibi bir şey. Çok kaptırırsan sevdiğin insanın hatalarını göremiyorsun, sonra önce karşındaki kişi sonra da ilişki değişiyor. Mutlu olmak için bağlanmamak gerekiyor, o zaman da adı aşk olmuyor. Kısacası ben bugün yine bir bok anlamadım bundan. Bana mı abuk sabuk insanlar geliyor yoksa ben kendim farkında olmadan mı saplantı haline getiriyorum anlamadım. Troll serbest, ama arada cici şeyler yazarsanız sevindirik olurum hani :) man up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 yalnız yazının sonuna troll serbest yazmak da komik ha ,izin verdin yani eyvallah aahhha sanki yapmayın desen yapılmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar