Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irk sisteminde Yarım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Ben Su Sekılde Bı Irk sıstemı Istıyorum.

Oyuna ılk gırıste adam stoneden ırk sececek yanı stone seklınde bır ırk secme tası ıstıyorum. ama bug lu olmazsa sevınırım. tesekkurler[signature][hline]HaYaTa...
Mesaj tarihi:
Birde Bana .mtele scp si ve ayriyetten hani tsffa robeleri vardır ama orjinal goruntulu degıl normal mage rone seklınde staff robesı ve gıyınce ustunde xxx staff altındada owner xx yazan scp lazım yardımcı olabılırmısınız.[signature][hline]HaYaTa...
Mesaj tarihi:
ne şekilde bir ırk sistemi olucak?
Sadece titleında bir yazı mı yazıcak.The Elf gibi 3 skill verip göndericekmisin.Yoksa elfin mager si 120 olucak.Dex 110:Humanın skilleri tamamen farklı.Hatta altına classmı ekliyeceksin.Bunu level sistemi ile destekleyecekmisin.Nasıl bir ırk sistemi istiyorsun?[signature][hline]Sihirlisayfalar Owner
www.sihirlisayfalar.com
Sindarin Owner
www.sindarin.gen.tr
Mesaj tarihi:
said:
Jean, 25 Ağustos 2004 16:07 tarihinde demiş ki:
Birde Bana .mtele scp si ve ayriyetten hani tsffa robeleri vardır ama orjinal goruntulu degıl normal mage rone seklınde staff robesı ve gıyınce ustunde xxx staff altındada owner xx yazan scp lazım yardımcı olabılırmısınız.

Kıymalı pide de istermisin ?
hemen getirelim.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
The Lost Age
Developer Brook
Radio Lostage
Mesaj tarihi:
ortayada karışık atalım . tatlı olarakda page.scp yanındada jail.scp verelim ?[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...