RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 selamlar millet ; ozet gecmeye calısıcam , sc1 ile hic alakam olmadı , 2 kere mi ne skirmish oynamistim okadar. rts olarak multi de pek tecrubem yok , hep fps ve mmo... sc 2 ye 1 hafta once basladım , bi toss veya terran veya zerg fark etmez bana su oyunu oturup ogretsin :P 25 maç practise yaptım %60 falandı winning ratio ama skip ledyince ilk 2 macimi kaybettim , replayi koyuyorum prolardan birileri izleyip yorumlarsa cok cok sevinicem.. dip not : dk 14 - 16 arası yaptıgım mallıgın farkındayım.. replayyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 abi 12.20 de orduyu falan temizlemişken neden döndün geri? supply depoyu bile bırakıp gitmişsin girsene içeri barrack falan alıp. ki adamın orduyu rahat alırdın içerdeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 abi probeları getirmişin götürmüşün falan gerek yok böle şeylere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 tecrube = 0 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ilk başta insan pek korkak oluyor ama bazen beklenmedik şekilde girmek oyunu getiriyor. orada içeri girsen o adam gglerdi. orda kopmuş toparlanmış adam. yoksa genel olarak iyi oynamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 babayın uşağımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 replay izle replay. tecrübe 0 sa yapacağımız yorumların da anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?39,5226467 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar