emr00 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Simdi oyun gercekten almaya degermi?Biliyorum cok göreceli bir soru ama sonrada pisman olmak istemiyorum.Gecenlerde bir arkadasla konustum oyunun sadece sehirdeki insanlara yaranmak icin görevler aldigin cok bos bir oyun oldugunu söyledi. Iyun ici neler yapiyosunuz?Ne gibi olaylar var yazarsaniz ve bu alanda bilgilendiririrseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 oyunun cok bi gecmisi yok su an kapsami biraz dar olabilir ama ilerleyen zaanlarda CoV exp nin de gelmesiyle pvp olayıda isin icine girecek. daoc da ilk cıktıgında yaptıgın tek sey lvl 50 olmak sora da pvp ye gitmekti:) her sey zamanla. Az önce ilk defa bi gruba girdim ve 2 lvl aldım baya hosuma gitti 5-6 kisilik combatlar cok harketli oluyor:) Evet quest olayı agırlıklı grup halinde yaptıgınız takdirde baya suratli yapılıyor ve zevklide oluyor iyi xp veriyorlar.[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ben sana bir cümle ile özetliyim: Eğer daha önceden mmorpg tecrüben varsa çabuk sıkılırsın en azından cov gelene kadar beklemeni öneririm bu durumda.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emr00 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bundan önce EQ oynamisligim var ve bayaa oynadim.Ordan pvp olmayan oyuna alismisligim var grupla npc avina gitmek hosuma gidiyor :).Daha sonrada Star Wars'a gectim.Ordada genelde pvp'den cok tekrar EQ gibi grupla npc pesine düstüm ve cogunlukla solo yaptim. Sonucta grupla npc avina cikmak hosuma gidiyor.Peki sorum söle olucak.Bu oyunu almaya gercekten degermi?Yani tamam cogu oyunda grup kurup npc avina dusersin ama guzel bir hikayede gerekir npcler icin.Mesela EQ güzeldi ama Star Warsdaki gibi bayan npcler istemem dogrusu. Bu oyunun npcleri zevk veren turdenmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Benim de sana bir tane can alıcı sorum var: Şimdiye kadar oynadığın oyunların hepsi item base oyunlar güçlü bir npc yi kesince (ki bende oynadaım 5 tane mmorpg coh hariç) emeğine değen bir item ister misin ya da her hangi bir drop?[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emr00 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Hayir,loot istemem sonucta o npc boss'u öldürüne kadar gurubumla verdigim cabadaki zevk bana yeter.EQ'yu ve Star Wars'i hic bir zaman loot icin oynamadim.Özellikle EQ gibi cok iyi bir loot sistemi olan oyunda her zaman gurupla gecirdigim eglenceye baktim. [Bu mesaj emr00 tarafından 25 Ağustos 2004 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 İllaki boss öldürmene gerek yok sadece herhangi bir loot neyse o zaman söyle diyim oyundaki npc lerle uğraşmak hayli zevkli keratalar pek akıllı:)Grup olayında da hiç bir zaman boşta kalma derdin yok hep grup yapabşlirsin eğer istersen hele lvl 25 den sonra kendi başına öldürebileceğin mob lar azaldığı için grup yaptığın da daha da zevkli çünkü karşında ki yaratık bi ağlatıyo sonra ölüyo :P[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emr00 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Oyun bir yandan cok güzel gözüküyor.Kendi süper kahramanini yaratip kötülerle savasmak :).Bir yandanda acaba sıkılırmıyım diye dusunuyorum.Neyse buraya bir kac kisi daha yorumunu yazarsa ve oyun icinde tam olarak nasil maceralar yasadiklarini anlatirsa karar vermem kolaylasir.Neyse gec oldu ben kactim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Oyunda loot yok - PARA KAVRAMI yok - PvP yok kimse kimseyle rekabet etmiyor bana sorarsan tam BANA göre bi oyun. Sevmediğim yönüne gelince ÇOK FAZLA char açabiliyorsun. ve kimse kimseyi tanımıyo kolay kolay. Ortalık deli gibi hero dolu belki de daha önce çok vakit geçirdiğin biriyle daha alt levelda gene berabersin ama bunu bilemiyorsun. Braber takıldığın grup senin Level'ın +/- 3 level olmak zorunda yoksa xp paylaşımı bi acaip oluyo. Çok sayıda Power olması ise bu oyunu benzersiz yapıyor. Her hero tamamen kendine özgü. tanker hariç her sınıf ise çok eğlenceli geldi bana (bu kişisel görüşüm - tanker'i de seven olabilir mutlaka) oturmuş bi template de yok. hani her oyunda bir süre sonra belli skiller üstünlüğünü ispatlar bazıları zayıf kalır ya da sevilmez ve etrafta hiç görülmez (Ultimadaki herding,swg'deki ranger kolonları gibi) burada ise her power'ı kullanılırken görebilirsin. Evet burada da empathy ve electricity biraz fazla görülüyor sanki ama bir 3. power söyleyemiyorum ben de. Oyun güzel ve zevkli. Bir mission'ı mesela hiç unutamam L12 de yaptığımız. 8 kişi başladık - herkes defalarca öldü sonra 4 kişi vazgeçip çıktı, defenderımızda bu giden 4lüdeydi. Epey bi 4 kişi ilerledik sonra 1 tanker 1 scrapper daha ayrıldı kaldık 2 defans fakiri blaster ve 2 kişi kaça saklana bitirdik mission'u. Akşam rüyamda vahzilok görüyordum :P Öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 eğer mob kesmeyi seviyorsan, grub ile birlikte savaşmayı seviyorsan solo da olur, ve beklentilerin arasında sadelik istersen, savaşmayı seviyorsan, karakterinin görünüşüne önem veriyorsan bence oyunu çok beğenirsin, ben bundan önce uo ve swg oynadım şahsen bu oyunda da çok epleniyorum şu anlık, 4 tane karkter yarattım biri hariç hepsi 12 nin üstünde, daha da yaratacağım hepsiyle oynayacağım, cov gelince nasıl olacak bilmiyorum onun sistemi ama oyun çok daha zevkli olacak, ayrıca her çeşit insan bu oyunu oynayabilir çünkü oyun basit, ilk yarattığım karakter lvl 12 idi, ve ben sıkılmya başladım nedense hemen yeni yarattım ve onun la çok zevk alıyorum şu anda, bir tane daha var onunla sürekli gruplara katılıyorum ve onunlada çok zevk alıyorum!!![signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Oyunlarda cok genis kapsamda sıkabiliyor. mesela Daoc tamamen bi karmasa haline geldi bence artifactler, ml kasmalar bilmeneler item hastalıgı kapladı etrafı.bu oyunda belkide hosuma giden bunları dusunmek zorunda olmamaktır. Daoc da melee classların hepsinde aynı cloak aynı silah mevcut su an ve mesela benim merce var butun merceleri specleride hemen hemen aynıdır. aslında bu genis gözüken ama bi o kadar dar kapsamlı bi oyun. evevt bu oyunun en güzel yanlarından birisi power zenginligi ve alma özgürlüğü. gerci bunun da tabi bi kötü yanı var herkes her turlu charı denemek istiyor bu durumda:) ama ben actıgım bu ilk charla sonuna kadar gidicem buyuk bi hata yapmazsam:)[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emr00 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Neyse cevaplariniz icin tesekkur ederim.Ödemeyi bugün yaptim gecede downloada baslarim sabah kalktigimda bitmis olur heralde :) . Neyse oyuna geleyim zaten sizlere dolu sorum olucak. Önce sunu sormak istiyorum;Ben Flash karakterini cok severim.Oyunda acaba söle simsek gibi depar atan char yaratabilirmiyiz?? :) [Bu mesaj emr00 tarafından 25 Ağustos 2004 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Elbette, hatta Flash kostumunu aynen taklit etmis bi hero var ama adı berbat: RealFastGuy Pool powerdan super speed'i alınca zaten oluyor o dediğin. Flashın titresşim özelliği gibi bi power bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emr00 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Yaa ozaman suana kadar butun gordugumuz super kahramanlari yaratmak mumkun bu oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ehh - hepsi de değil aslında. Mesela superman class olarak nedir pek karar veremedim sanırım hem fly hem de super speed almış bi tankerdir. Ama spiderman yaratamazsın mesela. Ağ atan bi power yok ama benzetebilirsin. superjump olan bi kontroler mobları yere yapıştırabilir ama duvarlara yapışamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hayalimde hep bi baseball oyuncusunu süper kahraman yapmak vardı... yapmıştımda ama beta zamanında : level 14 den sonra reset basıldı :O[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bu arada süper kahramanların %90 ını yapabilirsin bu oyunda.Mesela kör ama hissetme ve duyma hissi aşırı yüksek bir dövüşcü. Misal...[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emr00 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Dare Devil!!! :) Neyse zaten istedigim cogu karakter yapilabiliyorum.Hmmm Iron Man'de yapilirmi acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 electric ve hover aldıktan sonra niye olmasın? :) hover 6 da alıyorsun sadece havada kalmak ve zıplayamadığın yere ulaşmak icin alınıyor hover genellikle en güzeli flight :) flight la 25 saniyede bi zone dan diğer zone a ucuyorum harika :) hatta kostümünü bile iron man gibi yapabilirsin istersen bi ortaçağ savaçcısı bile yapabilirsin istersen bi samuray (katana rullaz) yani herşeyi yapabilirsin gömlek ceket takılan bi (süpermanin normalman hali :D) karakter yapabilirsin :) yanlış hatırlamıyorsam controller gözünden ışın cıkarıyordu (like cyclop) [signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr [Bu mesaj Erutan tarafından 25 Ağustos 2004 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emr00 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ahahaha ozaman ben oyunu yukledikten sonra 1-2 saat karakter bölümünde oynar öyle gelirim :) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bundan kesin eminim karakter yaratma bölümünde en az 30 40 dakikan gidecek :) cok zor karakter yaratmak okadar seçenek varki he? hö? hü? kalıyon böle :) ayrıca karakterinin boy ve kiloyu ayarladıktan sonra sağ tarafta karakterin gözükecek onun altında bi tuş var (ismini hatırlamıyorum) ona tıklarsan bilgisayar hazır hero yapar sana ordan kendinde editleyip süper herolar yapabilirsin :)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ortacag savascısı dedin de gecende gordum bi adam da full plate armor giymis elinde de kılıc ehe tam sovalye gibiydi:)[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Erutan, 25 Ağustos 2004 14:08 tarihinde demiş ki: istersen bi samuray (katana rullaz) misal akinoku sita (dişi bir samuray ) çok seviyorum bu karakterimi bitane tanker yaptım ortaçagdan gelme, onuda geliştereceğim, süper olacaklar şimdiden heyecanlandım ben coh oynamak istiyorum[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar