karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 hep merak etmişimdir... kesin bi fark vardır yani...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 avustralya-amerika li olma durumu ya da afrika - amerika ya da arika avustralya[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki: ben de inliyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 bildigim kadariyla aligator familya adi crocodile tur. salliyo olabilirim...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 sallıo :p awusturalyadaki croco amerikadaki alligator sanırım.. yani ben oyle biliorum. bi de pençeleri arasında bir fark war olabilir. tırnak sayısı yani. bi de tatlı su tuzlu su farkı falan da olabilir..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 İkisi de timsah ama diş ve kafa yapısı gibi özellikler bakımından ayrılıyolar birbirlerinden. Ha bi de Alligator ların sayısı daha fazla.[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Tatlı su, tuzlu su farkı olabilir. Veya bölgesel farklardan olabilir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 timsahın kafası daha sivri krokodilinki daha düz.veya tam tersi. krokodiller daha saldırgan birde. [Bu mesaj EarS tarafından 13 May 2003 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Yok iki tür de kuzey amerikada görülüyo sadece bazı fiziksel özellikleriyle ayrılıyolar birbirlerinden.. Dediğim gibi Alligator lar Crocodile lara sayı olarak baya bi fark atıolar bi de :P[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 euhe evet salliyomusum... :lol: alligator Crocodile Kaynak : eksisozluk[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 http://ask.yahoo.com/ask/20010405.html[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: EarS, 13 May 2003 17:29 tarihinde demiş ki: timsahın kafası daha sivri krokodilinki daha düz.veya tam tersi. krokodiller daha saldırgan birde. [Bu mesaj EarS tarafından 13 May 2003 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Tam tersi =) Crocodile kafası daha sivri daha dar[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Evet farklı türler, yani aynı türe verilen iki isim değil. Alligator crocodile'a göre daha ufak ve vahşi diye hatırlıyorum, tersi de mümkün. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Farklı tür adları ama kimse bize ööretmedii icin direk ikisiniide aynı anladık bildik..[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 krokodiller daha saldırgan bunu iyi hatırlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: EarS, 13 May 2003 17:35 tarihinde demiş ki: krokodiller daha saldırgan bunu iyi hatırlıyorum :D Bak ikiside Aç oldumu Valla O daha saldırgan Şu daha tehlikeli dinlemez kodumu oturtur falla. Şaka tabiikii Crocodil Bataklık Alligator Avustralyalı olduğu için ayrım yapılırdı die biliorum ben.[hline]Gezinen bir gölgedir hayat, gariban bir aktör Sahnede bir ileri bir geri saatini doldurur Ve sonra Duyulmaz olur sesi, bir masaldır Gürültücü bir salağın anlattığı Ki yoktur hiçbir anlamı. W. Shakespeare - Macbeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: Absolut, 13 May 2003 17:30 tarihinde demiş ki: http://ask.yahoo.com/ask/20010405.html[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Koyduk linki ama okuyan yokki mirim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Hehe ayni fikirdeyim.. hala tartismasi gecmesi garip tabii, son nokta konulmus...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Alligator lar croc lardan daha saldırgan....[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Kızma Abso, ben mesajı atarken senin mesaj yoktu daha, elli tane browser açınca biraz geriden takip etmen söz konusu olabiliyor =] Evet tersiymiş, başka bir kaynakta burada var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Sanane[hline]Sly-One, 14 February 2002 01:27 tarihinde demiş ki: Doğru gerçek ewet erkekçiyim. #Serdar'ın Tahtası#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar