LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 öyle deme korku dediğin şeyler seni ömrün boyunca bile takip eder yani o yüzden anlıyorum ben korkmak güzeldir hem adrenalin salgılar hemde fındık gibi cinselliğe iyi gelir arada korkmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 benim adım neden geçti lan bu topikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Nagini ye bi sen yardım edersin de ondan fede bütün iş sende bitiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Nagini said: Evde yalniz basima hava karanlikken kulaklikla müzik dinleyemiyorum. Tirstigimi farkettim. Göz kapaklarim her aralandiginda 23 senedir izledigim tüm korku filmlerindeki en ürkütücü sahneler aklima geliyo. Bilin istedim. kız mısın? nerde oturuyorsun? yakınsan atlar gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yuh be harbiden yuh o nasıl bir mesaj yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ne kızıyosun abi. şansımı deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 valla benim yatağım direk odanın girişine bakıyor bi tek masada otururken sırtım dönük, onda da anca havada falan gezmek lazım odanın her yeri ayrı ayrı gıcırdıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 quuq said: ne kızıyosun abi. şansımı deniyorum.ne kızıcam abi ama ondan ekmek çıkmaz boşver ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar