zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Yani normal şansımız 60000de 1 ama gamespottan çıkma şansı 30000de bir=P[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Eno, 14 Ağustos 2004 01:13 tarihinde demiş ki: varya beta çıkmazsa ya bir sevgili değerli, can yoldaşı pati üyesi bana hediye edecek, yada ben mümkün olan ilk yerde camdan atlayacam. :p *yapabilecekleri film gibi gözünün önünden geçer* bir şartla edebilirim sana çıkarsada sen bana hediye ediceksin(?) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Apache, 13 Ağustos 2004 19:47 tarihinde demiş ki: varya eğer kabul edilirsem ve hotmail kabul mailini junka atıp silerse çok kötü şeyler olur hotmail için :p bende kablonet yüzünden mailime ulaşamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: zlorwf, 14 Ağustos 2004 18:26 tarihinde demiş ki: Yani normal şansımız 60000de 1 Ve tüm ümitlerimi vandalladı bu mesaj ühhüüüüü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hala ses yok offf blizzard offf[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Twilight, 16 Ağustos 2004 00:14 tarihinde demiş ki: said: Eno, 14 Ağustos 2004 01:13 tarihinde demiş ki: varya beta çıkmazsa ya bir sevgili değerli, can yoldaşı pati üyesi bana hediye edecek, yada ben mümkün olan ilk yerde camdan atlayacam. :p *yapabilecekleri film gibi gözünün önünden geçer* bir şartla edebilirim sana çıkarsada sen bana hediye ediceksin(?) :) ayıp ettin, lafı bile olmaz.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 kabul edilirsm harbi sevinirim hatta burda bazılaarını eve cagırıp oynatırım o derece=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 benim tahminim bu ay sonundan önce mailları yollamaya başlamıcaklardır, 25 inden önce bişi beklemiyorum ben şahsen. beklesekte çıkacağı yok zaten eheh ingiltere sitesinde yazmışlar yoğun katılım nedeni ile seçmemiz uzun sürüyor diye. ilk us betaya 450k başvuran olmuştu yani.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ya patlayın emi ehuhu. yahoo mail hotmail açtım hepsini başlığı görünce, sonra yükleyince okudum ve mailleri kapadım of offf ! :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 blizzard bu hafta sonu için patch i çıkarıcam demişti, ama gene sözünde durmadı ve şimdide "very near future" dio. çokk ayıp ediyo çokk bunca yetimin ekmeğiyle oynuyo, bütün yazı wow u beklemekle geçiren biz zavallılar sonunda boykot edip betaya neyin katılmıcaz haberleri yok ahah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 üç beş kişinin betaya katılmaması da cok umurlarında olurdu :) orda bekleyen kacç bin kişi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 valla bana gelmesse kabul mektubu depresyona girerim,kendimi boğazın serin sularına bırakırım.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Ya valla bekle de bekle ya blizzrad yıktı gene bizi ama biz ne oyunlar beklemiş bir nesiliz arkadaşlar korkmayın bu beta bekkeme süresi de biter[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 haklısın ne oyunlar bekledik.bazıları beklememize deydi (Max Payne , Diablo 2 , Warcraft:Reign of Chaos,Warcraft:Frozen Throne , Prince of Pesia Sands of time).Bazılarıda deymedi (Doom3 , Doom3 , Doom3)[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hadi ama artık[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Abus, 17 Ağustos 2004 13:54 tarihinde demiş ki: kendimi boğazın serin sularına bırakırım. bizde kendimizi ankaranın bozkırlarına gömeriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar