Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

avrupa betası için kabuller başlamış

OmeN

Öne çıkan mesajlar

said:
Eno, 14 Ağustos 2004 01:13 tarihinde demiş ki:
varya beta çıkmazsa ya bir sevgili değerli, can yoldaşı pati üyesi bana hediye edecek, yada ben mümkün olan ilk yerde camdan atlayacam. :p

*yapabilecekleri film gibi gözünün önünden geçer*
bir şartla edebilirim
sana çıkarsada sen bana hediye ediceksin(?) :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Twilight, 16 Ağustos 2004 00:14 tarihinde demiş ki:
said:
Eno, 14 Ağustos 2004 01:13 tarihinde demiş ki:
varya beta çıkmazsa ya bir sevgili değerli, can yoldaşı pati üyesi bana hediye edecek, yada ben mümkün olan ilk yerde camdan atlayacam. :p

*yapabilecekleri film gibi gözünün önünden geçer*
bir şartla edebilirim
sana çıkarsada sen bana hediye ediceksin(?) :)

ayıp ettin, lafı bile olmaz.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

benim tahminim bu ay sonundan önce mailları yollamaya başlamıcaklardır, 25 inden önce bişi beklemiyorum ben şahsen.

beklesekte çıkacağı yok zaten eheh ingiltere sitesinde yazmışlar yoğun katılım nedeni ile seçmemiz uzun sürüyor diye. ilk us betaya 450k başvuran olmuştu yani.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

ya patlayın emi ehuhu.
yahoo mail hotmail açtım hepsini başlığı görünce, sonra yükleyince okudum ve mailleri kapadım

of offf ! :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Sosyal ağlarda paylaş

blizzard bu hafta sonu için patch i çıkarıcam demişti, ama gene sözünde durmadı ve şimdide "very near future" dio. çokk ayıp ediyo çokk bunca yetimin ekmeğiyle oynuyo, bütün yazı wow u beklemekle geçiren biz zavallılar sonunda boykot edip betaya neyin katılmıcaz haberleri yok ahah...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya valla bekle de bekle ya blizzrad yıktı gene bizi ama biz ne oyunlar beklemiş bir nesiliz arkadaşlar korkmayın bu beta bekkeme süresi de biter[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın ne oyunlar bekledik.bazıları beklememize deydi (Max Payne , Diablo 2 , Warcraft:Reign of Chaos,Warcraft:Frozen Throne , Prince of Pesia Sands of time).Bazılarıda deymedi (Doom3 , Doom3 , Doom3)[signature][hline]Abus

Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...