Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu an

olitere

Öne çıkan mesajlar

ispatipapaz said:

sleepingdeath said:

Bak mesela ben Konyada okuyorum, artık insanlarda oluşan ruh halini kendimce şöyle gözlemliyorum; Bir gün aralarında 3 Konyalı 4-5 kişiyiz hepimizde aynı sınıfta okuyoruz (Ben Ankaralıyım bu arada, Konyadaki malum siyasi düşünceyi desteklemiyorum sevmiyorum ama ama saygı duymak zorundayım) neyse devam edeyim bi gün bu Konyalı arkadaşlarımdan birisi aynen şöyle dedi üniversite açıldığından beri artık düzenli yağışta olmuyor Konyada neymiş efendim, üniversite açılmadan önce mevsiminde yağış yağarmış hep falan filan.. Neyse bu arkadaş grubunun olduğu bi kaç ortamda yine Konyalı 3 sınıf arkadaşım karıya/kıza laf atmalar arabanın kornasını çalmalar falan filan ama gel velakin cuma günleri imamın arkasındaki safıda 1 kez bile kaçırmazlar valla kim ne artık bende anlayamıyorum bu ülkede.

ben anlamadım ya

üniversite açıldığı için yağmur yağışlarında azalma mı oldu diye iddia etmiş cocuk yoks?A?

o üniversitede okuyo bu yani

üniversiteli yani

okuyo yani

...
bunun dinle alakası yok ya en yobazı böyle birşey savunmaz

hıahıahaha pek yobaz insanla tanışmamışsın anlaşılan
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

ispatipapaz said:

sleepingdeath said:

Bak mesela ben Konyada okuyorum, artık insanlarda oluşan ruh halini kendimce şöyle gözlemliyorum; Bir gün aralarında 3 Konyalı 4-5 kişiyiz hepimizde aynı sınıfta okuyoruz (Ben Ankaralıyım bu arada, Konyadaki malum siyasi düşünceyi desteklemiyorum sevmiyorum ama ama saygı duymak zorundayım) neyse devam edeyim bi gün bu Konyalı arkadaşlarımdan birisi aynen şöyle dedi üniversite açıldığından beri artık düzenli yağışta olmuyor Konyada neymiş efendim, üniversite açılmadan önce mevsiminde yağış yağarmış hep falan filan.. Neyse bu arkadaş grubunun olduğu bi kaç ortamda yine Konyalı 3 sınıf arkadaşım karıya/kıza laf atmalar arabanın kornasını çalmalar falan filan ama gel velakin cuma günleri imamın arkasındaki safıda 1 kez bile kaçırmazlar valla kim ne artık bende anlayamıyorum bu ülkede.

ben anlamadım ya

üniversite açıldığı için yağmur yağışlarında azalma mı oldu diye iddia etmiş cocuk yoks?A?

o üniversitede okuyo bu yani

üniversiteli yani

okuyo yani

...
bunun dinle alakası yok ya en yobazı böyle birşey savunmaz

hıahıahaha pek yobaz insanla tanışmamışsın anlaşılan

evet iğneliyici lafın karşısında küçüldüm

aydınlattığım noktaya değinmeye nedersin?
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

olitere said:

Dynun said:

bence ufak bi itiş kakış oldu. olay bittikten sonra eve gelene kadar gelişti
topik
şaka yapmıyorum her tarafım kan içinde üstümede beyaz tişört giymiştim .Bizim burda anamız bacımız var burda içemezsiniz dediler ve olaylar gelişti neyse

keşke anan bacın yatarken seçici olsaymış da olabilicek en kötü tohumları almış olmasaydın deseydin sen de ! diyemedin mi bunu?!
dese şuan hastanede olurdu emin ol buna ;)
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Epeyce sacma olmus sebeplerin. Adam muneccim mi cat diye senin yaptigini anlasin ?

Polis gelip seni yuzlestirmiyor bu kisi sikayet etti diye. Arayinca diyeceksin ki guvenmiyorum adamin huyuna suyuna, canimdan bezdirdi gurultuyle sarhosluguyla, sikayetciyim.

Bir de cogu kabadayi sut gibi oluyor bu tip hadiselerde basi belaya girmesin diye.

Ya etmiyor ama bazılarının süper bi düşünce yetisi var, tutuyor kapını çalıp, bu mu sizi rahatsız eden falan diyeni de var :)
Sosyal ağlarda paylaş

@eralp özür dilerim ozmn

bence öyle bir lafı kimse diyemez, burdan yazmak kolay al bende yazıorum

şişeyi kırıp kafasına vurmadın mı? ana bacı küfür etmedinmi tırsak mısı ?

ama gel görki böyle bir olay başıma gelse bunları yapabiliceğimi sanmıyorum gerçekçi olmak lazım en iyisi herzaman sorun cıkarmadan uzaklaşmaktır.

böyle ufak seyler yüzünden ölen insalar var :(
Sosyal ağlarda paylaş

olitere said:

Daha yeni yeni hatırlıyorum . Sen ahlak bekçisi misin demiştim , evet demiştlerdi.Ev çok yakında çok düşündüm ordan teçhizat alıp tekrar ufak bir ziyarette bulunmayı ah şu yasalar olmuyacak

Bak ben sana birşey diyim hacı dayak yemekde bir sorun görmüyorum ben neyin hırsını yapıyorsun ki?
Attığın gibi yersin de takılma boşuna.
Tecrizat derken silah bıçak falansa adam vurmak da pek basit olmasa gerek.
Ayrıca adamlar senden sayıca fazla iken neyin giderini yaptın git burada dediyse de dedi kusura bakma dersin devam edersin yoluna işte bu yüzden boş konuşuyorsun dedim sana ve hala da diyorum boş konuşuyorsun bu konuda ve gereksiz pehlivanlık yapıyorsun otur evinde iç yani en fazla ne olcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bilader anlamıyor musun yoksa anlamak mı istemiyorsun?

Bir kere en başta suçlusun park gibi alanlarda alkol almak yasak madem bu kadar konuşuyorsun neden orada içersin ki.

2.olarak adamlar 5 kişi kafam falan güzel diyorsun doğrudur adamlara gider yapıyorsun adamlar zaten yanlarında ki kıza şekil yapmak için bulunmaz nimet olmuşsun.

3.olarak şeriat falan gelmez konu ile pek alakası yok ama ben senin düştüğün duruma düşmem 5-2 ise kusura bakma der çeker giderim bu yaştan sonra sopa yiyecek halim yok.

Ben mantık dersi vermeye çalışmıyorum sadece 4-5 gerizekalı magandanın sana zarar vermiş olması ve sağda solda belki de anlatıp şerefsizce kasılmasından dolayı hem sana üzüldüğüm için hem de onlara sinirlendiğim için mantıklı olanı söylüyorum bu kadar.

Ama sen sana laf soktuğumu veya ders vermeye çalıştığımı anlıyorsun o da senin düşüncen saygı duyarım ne gerek var yani o pozisyonda olmanı aptal olsan tamam da aptal değilsin kafan gayet çalışıyor yani neden düşersin ki o duruma yazık günah yani.

Sana o şekilde durumun mantığını bu yüzden anlattım mağdur da olmuşsun neyin laf sokma çabasında olucam ki sonuçta 5 tane hayvan 2 tane insanı darp etmiş bunu da kabullenecek bir adam değilim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Ya bilader anlamıyor musun yoksa anlamak mı istemiyorsun?

Bir kere en başta suçlusun park gibi alanlarda alkol almak yasak madem bu kadar konuşuyorsun neden orada içersin ki.

2.olarak adamlar 5 kişi kafam falan güzel diyorsun doğrudur adamlara gider yapıyorsun adamlar zaten yanlarında ki kıza şekil yapmak için bulunmaz nimet olmuşsun.

3.olarak şeriat falan gelmez konu ile pek alakası yok ama ben senin düştüğün duruma düşmem 5-2 ise kusura bakma der çeker giderim bu yaştan sonra sopa yiyecek halim yok.

Ben mantık dersi vermeye çalışmıyorum sadece 4-5 gerizekalı magandanın sana zarar vermiş olması ve sağda solda belki de anlatıp şerefsizce kasılmasından dolayı hem sana üzüldüğüm için hem de onlara sinirlendiğim için mantıklı olanı söylüyorum bu kadar.

Ama sen sana laf soktuğumu veya ders vermeye çalıştığımı anlıyorsun o da senin düşüncen saygı duyarım ne gerek var yani o pozisyonda olmanı aptal olsan tamam da aptal değilsin kafan gayet çalışıyor yani neden düşersin ki o duruma yazık günah yani.

Sana o şekilde durumun mantığını bu yüzden anlattım mağdur da olmuşsun neyin laf sokma çabasında olucam ki sonuçta 5 tane hayvan 2 tane insanı darp etmiş bunu da kabullenecek bir adam değilim yani.
neyse olan oldu .Düzgünce ifade ettikten sonra herkesin fikrine saygı duyarım
Sosyal ağlarda paylaş

olitere said:

ilk sayfada editlediğin mesajıda görmüştüm aahjahahaha loser falan , nasıl bir kuyruk acın varsa çok mu ağlattık seni albümde?
o yanlış bir anlaşılmadan dolayı oldu direk sildim zaten ;)

ayrıca emin ol albümde yazılanlara pek aldırış etmiyorum aynaya bakınca sıradan bir erkek tipi olduğumu hatta tip olarak çirkin denilebilecek bile olabilirim kendimle de son derece barışığım ağlamam ben öyle şeylere realistim yani o yüzden tebessüm eder geçerim kişilere de saygı duayrım bir kaç densiz hariç ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında pişman oldum .Adamlara tamam gidiyorum diyeceksin mekandan uzaklaşıcan bunlar kendi hallerine dönünce, bir yerden sopa bulup 2 kişi pata küte dalıcaksın ama ı ıh yanımdaki arkadaş yapamazdı öyle birşey.Yazık adama ya hep diplomasi yapmaya çalışıyordu benim yüzümden dayak yedi resmen
Sosyal ağlarda paylaş

ilk hareketinle bi tanesini iptal etsen 2 ye 4 kavgadan sağ çıkmak için baya iyi savunma sanatı falan bilmek lazım.

Kavgaya girişmemek lazım hacı, gereksiz yere kanatıyon sağını solunu. Özür dilerim abi kız kardeşime laf atmış şerefsizler o yüzden çok dertliyim falan gibisinden namus temelli bi konu bulup aralarından sıyrılmak lazım :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...