soulberry Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 50'lik tuborg gold şişesine ne kadar depozito veriyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ya 15 ya 20kuruştur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 akşam 3 bira daha fazla içsen kahvaltıya zeytin de alabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Birikmişte kaç şişe var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 on bir tane var. zaten götürücem de meraktan sordum. depozitolu olduklarını bilmiyodum, kağıdını okurken fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 carlsberg şişe de depozitoluymuş.öğrendiğimde şaşırmıştım.paylaşmak istedim.20 kuruş bu arada depozito.bazı sivrizeka bakkallar 15 kuruş veriyor o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 arkadaşlar depozitolu şişe alım/satımında sondurum nedir? Birikimlerimi şimdi mi TL'ye çevirmeliyim yoksa bir süre daha piyasaları mı takip etmeliyim ne dersiniz? elimde 17 şişe var 20,40 ları test ediyor şu anda şişeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 17 şişe ne abi 250 falan olunca götürürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Bizim arkadaş 1 bira alabilecek kadar birikince götürüyor lel. Ben bakkala şişeyi verip depozitosunu istemeye utanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 çünkü gelişmemiş ülkenin standart vatandaşıyız şişeyi çöpe atacağına bakkala geri götürüyosun, olay da 10-20 kuruş değil geri dönüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 200 falan olunca komşunun çocuklarına harçlık olsun iş yapsın lar diye verirdik :D ah eski günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 bu şişeleri kullanılmamış olarak satın alabileceğimiz bir yer yok mu ? bira yapacağım ama kullanılmış şişe kullanmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 tıpış tıpış yıkıyacan üşenme =) olmadı pet şişe alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 yav said: çünkü gelişmemiş ülkenin standart vatandaşıyız şişeyi çöpe atacağına bakkala geri götürüyosun, olay da 10-20 kuruş değil geri dönüşüm Ülkedeki tek depozitolu artık bira şişesi olunca, onu götürmenin pratikte çok bir faydası olmuyor. Tüm ürünler için standartlaştırılmış ayrıştırma cihazları olmadıkça bilinç falan hikaye ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar