Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Selamlar, Şimdi benim arkadaşımla beraber Dragon Age sevdamız zaten mevcut ama NE YAZIKKİ DA2 de dahil halen Multi koymuş değilller ve ayar oluyoruz bu duruma. Velhasılıkelam, bu tür bi oyun arıyoruz yeni çıkan ikimizin oynayabilceği. Dungeon Siege felan biliyoruz. Onun haricinde bişey önerin. Aslında Brotherhood geldi aklımıza ama siz ne diyorsunuz? gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 borderlands multisi çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 neverwinter nights 2 oynayın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 NWN 2 bi araştırıyım bidakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 NWN 2 çok iyi bi seçenek gibi görünüyor. Şimdi bunu multi oynamak için 2 tane de expansion gördük. Almak mecburi mi nedir? FAQ okuduk bayaa ama deyinmemişler orda buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 mask of the betrayer (tu) direkt kurun öyle oynayın derim nwn2'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Öle alalım diyoruz da, bu salak amazon supersaving shipping hedesini türkiyeye yapmıyor. Ayar oldum. Varmı 0 açılmamış ikişer kutu satan? Bu arada multi oynayabilmek için orijinal kutu almamız gerekiyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 http://www.atari.com/games/neverwinter_nights2_mask_of_the_betrayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Gördüm linki de, kutu hastalığı var bende azıcık. Neyse, asıl soru Multi atmak için Orj gerekip gerekmediğiydi ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bilemicem onu. multi oynamadım hiç malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar