Manu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ya arkadaslar icime sıgmadı ya kac senedir burda fazla yazı goremyorum hani bizim hayvan sever arkadaslarımız. toplm 2.600 msj atımıstır.BEn u rakamı hic ama hic begenmiyorum ve hic kimsenin fazla buraya takıldıgını sanmıyorum sorularımıa karsılık 2 3 6 saat soran geliyo, bu da demektirki fazla tutlmuyo hade biraz canlandıralım Tsekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yeni açıldı fazla ilgi toplamıyor sonuçta herkes hayvan besleyemiyor ve hayvanlar hakkında konuşabileceğimiz şeyler o kadar çok değil.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Tatilde herkes,bi okullar açılsın...[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 patinaj bölümüde öyle? insanlar sürekli patinaj bölümüne mesajmı atıyor koca camiada.. patinajda ilk açıldıgında öyleydi.. bence patipet oldukça iyi gidiyor. 2-3 saat geç alabiliyorsun soruların cevabını. belki hata bende biraz yazlıktayım sürekli internette olamıyorum vs. herneyse patipet'deki önemli olan şey post sayısı değil insanlara yardım edebilmek,doğru yönlendirmek gibi şeylerdir.. ona bakılırsa konu dışı alanına bakalım. 300.000'den fazla mesaj var peki hepsinin içinde gerçekten çok iyi mesajlar,çok amacına ulaşmış mesajlar yok. bunları atanlardan biride benim mesela..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: BOccOB, 25 Ağustos 2004 00:50 tarihinde demiş ki: konu dışında amaç yaralı olmak değil zaten, insanlarla muabbet edebilmek yüzeysel olarak... ayrıca yardım alınabilecek pek çok varken gereksiz dediydim, üstte bi daha var işte ne yazdırıyon... :-P haa bi de patinaj bölümü burayı 4 e katlar , arabalı hiç bişeye laf ettirmem :D visky ye laf ettiriyosun o zaman allah yasadım desene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bende petlere laf ettirmem :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: orc_lord, 25 Ağustos 2004 01:44 tarihinde demiş ki: bende petlere laf ettirmem :) +1 bende varım :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Hayvanı olmayan patilerinde bu bölüme ilgi göstermesi lazım aslında.. Mesela ben..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 site yapıcaz buraya kediyi bi bulsam =)[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Sitemi?? Wayy nasıl bişi olcak?[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ya normal bir pet sitesi olucak kopekleri kedileri tanıtıcak ırkları anlatıcak bir site havhav.com gibi mesela.. Kediyle konusucam cok mesgul sanırım icq ya bile giremiyo gelsin konusucam.. Staff olusturulucak site için tasarım konusunda bir sıkıntı olmaz cunku diger sablonlarda kullandıgımızı kullanıcaz paticik.com/wow paticik.com/swg gibi.. hep aynı sablon bak o yüzden dert degil tasarım icerige agırlık verilicek..[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 salla... [Bu mesaj jacabo tarafından 26 Ağustos 2004 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bunun farklısını yazmısın ben farkılı bırsey bulamadım ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ıte yanı ıyısı dıyeorum bole neseanlatamadım kendımı heh bugun zaten konusamıyorumda kıtlandım ıyıce[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar