DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 3 nokta 1 dağılıp solist Melis Danişment dışındaki elemanlar Malt grubunda çalmaya başladıktan sonra bu hanım kızımızda kendi solo albümünü çıkartmış. Kötü mü olmuş? Hayır. Pek te güzel olmuş. 1.Bin Doz Öfke 2.Her Şey Normal 3.Kettle 4.Köprünün Tam Üstünde 5.Sarhoşken Pişkin Ayıkken Pişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 vokalini beğeniyorum baya. şarkılar çok akılda kalıcı veya hit olamıyor ama, 3.1 de öyleydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 türkiye şartlarına göre baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 3.1 iyiydi yahu. yazık olmuş dağıldıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 3.1 iyiydi de bu şarkı bayaa kötü bitiremedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 cenk beyle bu hanımkız bir mi tabiki malt ama bu da kendi capinda deneysel muzik denemis turkce sozlu pek olmamis ama olsun kulak tırmalamıyor neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar