PATA Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Koşu yaparken 5 -6 dk sonra kaval kemiğimin bulunduğu bölgedeki kas bildiğiniz aşırı kasılıyor ve kemiğe baskı yaptığnı hissediyorum böyle taş gibi oluyor ki hafif bir koşu bu. Nefeste bi problem yok yoğun bir yanma yok ortada ama sanki kramp giricekmiş gibi bir kasılma var ki buda yarıda bırakmama sebep oluyor. Bisiklette veya eliptikıl mı nedir o alette böyle bi sorun yok.Sebebi nedir yardımcı olabilicek bişey bilen varsa paylaşırsa sevinirim gerçekten. 1.5 sene kadar önce böyle bi problemim yoktu.Bıraktım tekrar başladım ve bu yüzden koşu veya tempolu yürüyüş yapamıyorum ki buda canımı sıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Baldırlar için esneme hareketleri denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Hmm hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar