Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: İBB - Fenerbahçe 27.11.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

sleepingdeath said:

Dartanian said:

sleepingdeath said:

hak ettiğiniz futbolu izliyorsunuz ve hak ettiğiniz yerdesiniz[/i].

AHAHAHAHHAHA

Burayıda alsaydın keşke bak olmadı ama :(

Orayı italık yaptım farkedememişsin.

Önce diyosun ki tarafsız yaklaşamıyosunuz daha sonra tarafsız yaklaşamayan kişi de sensin ve hemen ezeli rakibinin taraftarlarına ve takımına laf sokuyosun.

Adam demişki maçı izlemedim ve adamın takip ettiği blogda bu paylaşılmış.Millet rage olmuş dedi kırmızı kart beklentisinden dolayı.Adamın ağzından hiç bi şekilde fener korunuyo hakemler reröre tarzı bişey çıkmadı.

lol
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle evet kişisel bi problemim yok maskarada ile benim kendisinde sevmediğim tek olay var oda takımım aleyhine haklı haksız proveke edici hareketleri. Bende gs topicini açarım okurum yazarım en fazlada Gslileri kızdıracak zaaa der geçerim bunuda hepimiz yapıyoruz zaten. Şuana kadarda bundan ötesine geçtiğimi sanmıyorum kimsenin takımına topçusuna hakaret edecek değilim. Tekrar yazayım üstte kalmış olabilir Alexin kırmızı görmesi gerekirdi evet hatta golde faul sonrasında olmuştu belki skor şu an ibb lehine olacaktı ama bi zahmet Alexede orada kırmızı gösterecek hakem anadolu kasaplarınada göz yummasın.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

Öncelikle evet kişisel bi problemim yok maskarada ile benim kendisinde sevmediğim tek olay var oda takımım aleyhine haklı haksız proveke edici hareketleri. Bende gs topicini açarım okurum yazarım en fazlada Gslileri kızdıracak zaaa der geçerim bunuda hepimiz yapıyoruz zaten. Şuana kadarda bundan ötesine geçtiğimi sanmıyorum kimsenin takımına topçusuna hakaret edecek değilim.

bulursan acıma bas ünleme adminler gerekeni yapar zaten hakaret ediyorsam, hey allahım yahu.

aç tek tek bak fener maçı topiclerine ne hakaret etmişim.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Niang kötüydü ama ilgiçtir Baroni ve Mehmet en iyi maçlarından birini çıkardılar.

baroni anladi kelle koltukta mecbur oynayacak. santosa uyuyordu ama yanlis yaptigini anladi. santosun umrunda deil gider yine bi buyuk takima fenerden aldigi paradan fazlasini alir sonucta milli takim oyuncusu taninan bi oyuncu. baroni de doner brezilyaya en cok burdan aldiginin yarisini alir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...